Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

semering palier cutie viteze, semering palier cutie viteze

mihhai
post 26 Oct 2011, 19:34
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

a mai schimbat cineva semeringul palier cutie viteze?
mentionez ca am facut schimbul de ulei saptamana trecuta si am vazut ca intre cutie si motor este umezita de ulei. si in ultima vreme cam papa ulei. meseriasul care mi-a schimbat uleiul (tip ce lucreaza numai pe reno, de incredere) a zis ca este semeringul dintre motor si cutia de viteze. cu o luna in urma, la mach 1 la un test tipii de acolo au zis ca este ori baia de ulei, ori semeringul. si au strans ei baia sa fie siguri ca nu este de acolo. intre timp, am facut schimbul si am vazut ca este tot umed, exact intre motor si cutie. mentionez ca este cutie automata, la 1.9 dci 131 cp. laguna 2 2007. motorul merge ok, cutia la fel, doar ca mai tre sa completez din cand in cand. intrebarea mea este daca a mai schimbat cineva semeringul asta si cam ce as mai putea gasi defect pe acolo daca tot dau cutia jos? astia la reno (serus) au 100 ron pe ora fara tva si cica dureaza circa 8.2 ore. interesant cum au calculat ei 8.2 ore timp de lucru, dar ma rog. oricum, multumesc eventualelor sfaturi si pareri.

--------------------
renault laguna 3 2014
pisi 318i cabrio '97 1.8i
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jordi
post 26 Oct 2011, 20:01
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti

au calculat dupa normative care includ si pauzele meseriasului, in conditiile in care mecanicul nu sta numai langa masina.... Bafta!

--------------------
ex. Renault LAGUNA II 1,9 dci, 120hp - PH-XX-XXX 2004 Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 09:53
Dacia