Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

senzor presiune, senzor rupt!!

razvan_Bv47
post 24 Oct 2011, 18:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare am deschis un topic nou pentru ca nu vreau sa iau teapa!!si anume am fost sa imi schimb gumele de vara cu alea de iarna si dobitocul ala de la vulcanizare mi-a rupt senzorul presiune stanga spate si tipu nu a vrut sa imi plateasca pe loc ca "imi cumpara el mai ieftin " asa a spus....acum problema e ca eu sunt din brasov si vulcanizarea unde mi-am pus gumele e din focsani si saptamana viitoare ma duc sa imi puna ala senzorul la un service autorizat ...acum intrebarea este UNDE trebuie sa fiu atent ca sa nu ma pacaleasca astia ?ce trebuie sa fac la ce trebuie sa fiu atent ?

Multumesc anticipat !!

--------------------
Renault Laguna II 2002 privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cobretti3x
post 24 Oct 2011, 18:17
Post #2

Membru

From: Baia Mare

Salut. in primul rand daca cautai mai atent pe acest forum gaseai foarte multe pe aceasta tema, insa pe scurt, va trebuii sa introduci noul cod in UCH aferent senzorului schimbat. Atent va trebuii sa fi in momentul in care introduce codul, fi cu bagare de seama ca daca iti dezactiveaza functia va aparea masina cu toate 4 rotile pe display-ul unde ai si ceasul dar pe cel central pe plansa de bord nu mai apare, apare 'testing, OK si semnul de la renault' in mod normal trebuie sa iti arate presiunile pe toate cele 4 roti. Numai bine si drumuri bune

--------------------
Renault Laguna 2 Expresion - MM-07-FCL 140Hp 2002
Laguna 2
1.9 dCi 140Hp
2002
+
ady.sandu
post 8 Jan 2012, 16:58
Post #3

Membru incepator

From: resita

sal. am avut si eu problema ta si m-am informat putin . prima data trebuie sa sti k un senzor second hand nu este recomandat fiinca in interior exista o baterie care are circa 10 ani durata de viata si pe senzor trebuie sa existe o eticheta cu o serie de 6 sau 7 cifre(versiunea mai noua).eu recomand sa schimbi senzorul la reprezentanta k trebuie programat acel cod in comp. in Decembrie m-a costat 185 Ron senzoru nou+manopera 30 Ron montare senzor in roata si programare cod 30 Ron (k am cumparat senzorul de la ei) atentie sa-ti arate presiunea in roti (adica masina si rotile iar in dreptul lor presiunea exacta in cifre) dupa ce apesi pe START pe ecranul matricial dupa ce face acele mici verificari.

--------------------
renault laguna 2 - cs12aas 2001/privilege/1.8,16v
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 21:36
Dacia