Adeverinta service autorizat - Ajutor
![]() ![]() ![]() |
Adeverinta service autorizat - Ajutor
HTB222 |
![]()
|
||
Bogdan Group: Members Posts: 79 Joined: 23 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(HTB222 @ 24 Oct 2011, 14:16) Urmeaza RAR-ul, ma prezint vineri dimineata la ei si imi spun ca seria motorului nu este lizibila La RAR nu trebuie serie de motor lizibila. Typ-ul motorului conteaza si la serie se poate inscrie FS(fara serie). Dupa seria VIN poti afla daca typ-ul motorului/seria sunt cele din fabrica sau au fost schimbate. Asa poti sa stii ce"cale"ai de urmat in continuare. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e sa nu te complici. Nu ai de unde stii provenienta motorului, ca atare iti asumi un risc.
Baga-i sula in coaste si impune-i ca: - ori sa se descurce si sa-ti furnizeze el o astfel de hartie - sa-ti returneze banii si tu sa-i returnezi masina In caz contrar explica-i ca il vei plimba prin tribunale. Daca nu pricepe, cauta un avocat si treci la treaba. LE: din pacate la faza cu seria la motor nu poti spune ca ai fost prost. Chestia cu lizibilitatea e o problema cunoscuta la Megane. Si la mine s-au chinuit mult ca nu se vedea bine, au dat cu "unsoare" etc. Singura chestie pe care o puteai face era ca la verificarea in service (pe care cred ca ai facut-o) sa le fi solicitat sa verifice si seria motorului. Pentru tine chiar era dificil. This post has been edited by clr: 24 Oct 2011, 14:45 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
HTB222 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 24 Oct 2011, 14:40) La RAR nu trebuie serie de motor lizibila. Typ-ul motorului conteaza si la serie se poate inscrie FS(fara serie). Dupa seria VIN poti afla daca typ-ul motorului/seria sunt cele din fabrica sau au fost schimbate. Asa poti sa stii ce"cale"ai de urmat in continuare. @+ Seriile difera fata de original. Am verificat asta la Auto Marcu. QUOTE(clr @ 24 Oct 2011, 14:43) Parerea mea e sa nu te complici. Nu ai de unde stii provenienta motorului, ca atare iti asumi un risc. Baga-i sula in coaste si impune-i ca: - ori sa se descurce si sa-ti furnizeze el o astfel de hartie - sa-ti returneze banii si tu sa-i returnezi masina In caz contrar explica-i ca il vei plimba prin tribunale. Daca nu pricepe, cauta un avocat si treci la treaba. LE: din pacate la faza cu seria la motor nu poti spune ca ai fost prost. Chestia cu lizibilitatea e o problema cunoscuta la Megane. Si la mine s-au chinuit mult ca nu se vedea bine, au dat cu "unsoare" etc. Singura chestie pe care o puteai face era ca la verificarea in service (pe care cred ca ai facut-o) sa le fi solicitat sa verifice si seria motorului. Pentru tine chiar era dificil. Asta incerc sa-l conving si eu. Inca nu l-am amentintat cu tribunalul, am sperat si sper sa gasesc adeverinta asta. Normal ca am facut verificarea la un service si totul a fost ok. Intr-adevar nu au citit seriile motorului. Din seria gasita la RAR se vad doar cifrele D0 si ultima cifra 9. La mine in carte ultima cifra e 6, iar seria motorului nu contine cifra 9. Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la pitesti cineva a rezolvat aceeasi problema direct la rar cu 100 euro.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Oficial? Sau "ne" ?
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 24 Oct 2011, 15:06) la pitesti Asa se"rezolva"sa ramai pieton! |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
habar nu am.
cert e ca are masina inscrisa, oficial, si cu noul motor marcat ca schimbat in cartea de identitate. fara sa mai treaca pe la reno. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
HTB222 |
![]()
|
Bineinteles ca vreau ceva legal in legatura cu aceasta adeverinta.
Cred ca de "atentie" la RAR nu se pune problema. Poate sunt printre cei de pe forum persoane care lucreaza la service-uri autorizate si ma pot ajuta, macar cu ceva sfaturi despre cum se poate obtine aceasta adeverinta. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
espacern |
![]()
|
Daca masina ta apare in sistemul informatic ca s-a facut schimbarea la orice service Renault atunci primesti HARTIA.
Daca schimbarea s-a facut la un alt service din afara retelei Renault si nu apare in sistemul informatic este greu de convins ca cineva de la Renault sa-ti dea HARTIA. Asta nu inseamna ca este imposibil. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
HTB222 |
![]()
|
Nu apare ca s-a facut modificarea. Am verificat la Auto Marcu.
Ma gandeam ca poate au un serviciu de verificare a modului in care a fost montat si pe baza acestei verificari sa imi elibereze adeverinta. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
clr |
![]()
|
Eu raman la ideea ca te complici degeaba. Presiunea pe fostul proprietar e cea mai fireasca dupa parerea mea. E mai cu bataie de cap ca nu vei avea masinuta o perioada probabil, dar cel putin scapi de belele. Sa rezolve problema sau sa-ti dea banii inapoi.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:43 |