Probleme incalzire, merge incalzirea doar pe o parte
![]() ![]() ![]() |
Probleme incalzire, merge incalzirea doar pe o parte
paultbg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- MM 08 PAK
|
|||
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Mergi la service Renault, sa-ti schimbe motorasul din bord, n-ai ce sa-i faci, am patit si eu la fel.
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
bluealex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 October 08 From: Craiova ![]() |
si eu am patit la fel, am cumparat motorasul (motor mixare aer cald-rece partea soferului) l-am schimbat singur, pe partea soferului este mai complicat de schimbat, adica trebuie sa desfaci o tabla din 4 suruburi foarte nasol puse, greu de desfacut si pus la loc(a durat cam 1h30min).. pe partea pasagerului schimbul dureaza 20 minute, e mult mai usor. Motorasul a fost 160RON. Poti gasi mai multe detalii pe forum, da-i un search.
Poti sa incerci sa scoti borna vreo 10 minute si dupa sa o pui la loc, poate ai norc si isi da drumul, eu asa am facut iarna tercuta si a mers, dar pana la urma tot trebuie schimbat. Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/Expression 1.8 16V
|
|
bogdanbby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 13 March 11 ![]() |
salutare am si eu o nelamurire, cand dau maxim la ventilator se aude ca sufla dar prin orificii nu se simte asa tare aerul, mentionez ca m-am uitat si la o alta laguna si era la fel.
ce anume ar putea sa fie ,sau asa e la toate? |
--------------------
renault
laguna 2
model privilege 2002 2,2 dci
- bh 24 bby
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
un filtru imbacsit....?????
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
bogdanbby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 13 March 11 ![]() |
o sa incerc ca sa scot filtru sa vad cum merge fara
|
--------------------
renault
laguna 2
model privilege 2002 2,2 dci
- bh 24 bby
|
|
VLaDCup |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 February 09 ![]() |
Salut,
Am patit si eu la fel, prima chestie care am facut-o, a fost sa dau un "restart" la climatronic. Astfel am scos scrumiera, card readerul si unitatea climatronic, am scos mufele din spate de la climatronic si dupa 15 sec le-am pus la loc. Am montat la loc toate modulele in ordinea inversa, dupa care climatronicul si-a revenit. Atentie sa nu rupi urechiusele de la module, trage "cu simt" cand le scoti afara. Km fara probleme!!! |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Expression 1.6 16v "Your mind is like a parachute. It only works when it's open"
|
|
B_37_DEE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti ![]() |
160ron pe un motoras care zici ca e de la jucarii...am patit si eu aceeasi problema dar l-am desfacut si si a revenit totul ok acum intradevar pe partea soferului e pus bine de tot
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 2004 1.6 16V/Kangoo 4x4
2004 1.6 16v /Laguna2.2 2006 1.9dci Lux Privilege/ https://www.facebook.com/edsautomotive88
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
daca ai ceva "simt tehnic" apuca-te si desfa-l, din vorbe nu ai sa intelegi mare lucru pana nu vezi cu ochii tai, bafta
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
omix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 2 July 12 ![]() |
Buna ziua , aduc in discutie urmatoarea problema : climatronicu merge perfect doar cand masina este in miscare , adica setez 26 de grade imi baga caldura de nu poti suporta daca masina se afla in miscare - daca stau pe loc baga putin mai cald decat afara ; a mai patit cineva asa ceva ?
|
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
omix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 2 July 12 ![]() |
buna din nou , n are nimeni idei ?
multumesc |
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
el_ninho04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 March 10 From: BUCURESTI ![]() |
Salut,
Stiu ca nu s-a mai postat nimic de mult timp aici dar totusi incerc: Nu imi merge incalzirea pe partea stanga,daca dau sa bage aer rece e ok...cu aerul cald e problema. Am inteles ca trebuie schimbat un motoras de mixare aer si ca trebuie data o placa jos. Despre ce placa este vorba? ma puteti ajuta cu o poza ceva? Daca ma duc la renault imi schimba tot ( ca e mai simplu). Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Phase I 1.6 16 v Privilege
2001
- B 114 PMI Laguna 3 , 2008, 1.5 dci, 110 HP.
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Trebuie demontat bordul pentru a avea acces la motorasul de mixaj !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
el_ninho04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 March 10 From: BUCURESTI ![]() |
Multumesc.
Mi-am facut curaj pana la urma.Am demontat doar chestia aia de platic de langa pedale si apoi intaritura de tabla si am reusit sa scot motorasul si sa il deblochez. A fost mai greu dar macar nu am demontat tot bordul. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Phase I 1.6 16 v Privilege
2001
- B 114 PMI Laguna 3 , 2008, 1.5 dci, 110 HP.
|
|
Lorenzo Lury |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 July 13 ![]() |
el_ninho04 poti sa spui mai detaliat cum l-ai demontat? Aceias problema o am si eu ,si nu as da bordul jos stiu cum sa dau bordul ca nu e prima data dar nu prea am timp si nici vointa sa fac asa ceva.Multumesc anticipat si astept raspuns.Numai bine !!
|
--------------------
Renault
Laguna
2004/Teknos Gran Tour
- CP200MP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:29 |