Grand Espace Sunroof nu se deschide
![]() ![]() ![]() |
Grand Espace Sunroof nu se deschide
GrandEspace04 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Espace
2004 Privilege Renault Espace 1999
Renault Espace 2003 Renault Grand Espace 2004 -toate trei in fata casei- |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mecanismul de la TO(toit-ouvrant)este unul destul de complex.
Sunt cateva proceduri de respectat inainte de a ajunge la demontare. Mecanismul a fost uns la termenele stabilite de caietul de garantie? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
GrandEspace04 |
![]()
|
Multam de raspuns...
Masin am cumparat-o saptamana trecuta,intr-o ora,am un Espace3 care mi-a murit dimineata si in aceeasi dimineata am gasit Espace4 online,l-am vazut si l-am cumparat.Apoi...am reparat Espace3 ,asa ca am garaj Renault cu 3 masini in fata casei... Nu stiu nimic de persoana dinaintea mea,l-am luat de la garaj.Cel ce l-a vandut mi-as spus ca nu i-a mers niciodata,din prima zi... (masina a apartinut surorii sefului de la garaj)...nu pot sa stiu ,poate fi minciuni... Am gasit manualul tehnic de la Espace,in franceza,m-am uitat dar nu e prea detaliat la partea mecanica,mai mult da de electrica. Am sa incerc sa il misc cu o cheie speciala,dupa ce dau jos luminile de interior.Sa vad daca se misca sticla cat de putin... Am sa il ung cu niste spray pe afara,pe unde se vede acele sine/tracks pe care merge sticla . Interiorul e mai complex,se pare ca treba data jos toata partea de sus si imi e frica sa nu o stric si apoi sa imi scartie la fiecare piatra. Sincer sa fiu,imi este frica sa nu ajung sa imi blestem zilele ca l-am deshis ! ![]() This post has been edited by GrandEspace04: 16 Oct 2011, 20:39 |
--------------------
Renault
Grand Espace
|
GrandEspace04 |
![]()
|
Nu este electrica,dupa ce mi-a verificat-o un electrician !
Se pare ca este mecanica,un cablu,o rotita ceva ! Am dat cu ulei special de sunroof pe afara,prin interior,jaluzele merg mai usor,numai scartie asa rau ! Dar,sticla nu vrea...am incercat sa o imping in sus,dar mi-e frica sa nu se strice de tot !! Cu o promisiune de un Guinness rece...are cineva un manual de intretinere la partea mecanica de la sunroof !?? Multam in avans. |
--------------------
Renault
Grand Espace
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Da-mi un mail pe espacern@gmail.com sau pune o adresa de mail si i-ti postez ce documentatie doresti pentru Espace 4.
Si nu uita de Guinness ala----la vara. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:14 |