As dori sa scot un anunt de la bursa, cer ajutorul domnilor moderatori
![]() ![]() ![]() |
As dori sa scot un anunt de la bursa, cer ajutorul domnilor moderatori
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Anunturile nu se sterg, se inchid.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta de cand?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cand a fost altfel!?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
4x4 |
![]()
|
atunci macar sa se editeze primul post, nu mai vreau sa fiu deranjat la telefon
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu il editezi tu ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
4x4 |
![]()
|
Pentru ca nu pot, daaaah!
Eu stiam ca se pot sterge anunturile de la bursa, doar am vazut atatea sterse din cauza unor incalcari ale regulamentului. Ce pot sa fac ca sa il stergeti? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Cauta un buton de edit.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau baga UP din minut în minut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
nici asta nu pot, caci e inchis topicul
"5. b ) Pretul unei oferte/cereri poate fi discutat doar de catre cei interesati sa vanda/cumpere (de catre cei care negociaza tranzactia respectiva). Orice alte comentarii si/sau aprecieri asupra pretului se incadreaza la art. 5 lit a)." Nu pretul a fost in mod direct subiectul discutiei, dar sau facut comentarii grav nefavorabile. This post has been edited by 4x4: 11 Oct 2011, 12:31 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai cere sa fie redeschis, ce-i asa complicat?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Taci, ma, nu-i sopti!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Dar, dar tot nu pot edita primul post. Atata cer moderatorilor
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Te oftici ca-s o persoana mai buna ca tine? Incercam sa ajut un coleg.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nefavorabil ar fi fost sa cumpere cineva masina ta fara sa-i stie istoria, dar nu pt tine, ci pt el. Prin urmare threadul va ramane asa cum este.
|
--------------------
DS
5H
|
Manuel |
![]()
|
R19/16V e doar unul dintre moderatorii de la bursa. Incearca un PM la DragosP, ca-l stiu cu inima de mama.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Masina mai e de vinzare sau nu?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Pai suna si întreaba. Ai minute?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
Indiferent ce crezi tu ca vand eu, nu poti sa lasi acolo informatia cu caracter personal impotriva vointei mele. Te rog nu iti mai asuma rolul de justitiar, chiar nu realizezi ca poti sa imi faci enorm de mult rau degeaba?
Pe orice site de anunturi ai posibilitatea sa stergi anuntul daca doresti,sau macar sa il editezi, si in nici untr-un caz bursa nu se transforma in o cafenea unde se dau opinii neinformate. Te rog sa te gandesti la ce am scris, si sterge cu totul anuntul de pe clubul renault/dacia, nu mai am nici un interes sa fac afaceri prin intermediul acestui site. This post has been edited by 4x4: 11 Oct 2011, 13:28 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
R19/16v |
![]()
|
Aici nu esti pe un site de anunturi.
Nu ti-am facut eu niciun rau. Daca nu voiai sa stie lumea istoria masinii n-o postai pe internet. |
--------------------
DS
5H
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Terminati in plm cu caterinca ca io chiar caut un papuc de familie!
Mai e ma valabil anuntu' sau nu? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
4x4 |
![]()
|
Proasta administrare a datelor personale este un caz penal. Legea privind protectia datelor personale nr. 665/2001
Istoricul masinii reprezinta jurnalul de bord. (Care imi aduc aminte am facut cerere acuma 1 an de zile la mai multi moderatori sa fie sters datorita lipsei de orice bun simt pe care unii o afisau acolo.) Eu vorbesc aici despre un anuntul de vanzare! Nu vreau sa o mai vand, nu vreau sa mai fie numarul meu de telefon pe site, nu vreau sa mai apara poze cu nr meu de inamtriculare pe site, nu doresc sa apara VIN-ul masinii pe site. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
Inteleg ca vrei un papuc de familie, folosit în oras si care nu a carat?
Daca aud de vreunul, îti zic. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
4x4 |
![]()
|
Daca vrea cineva sa cumpere un papuc de familie recomad un site ce se termina in vit, gasesti acolo o multitudine de oferte inclusiv aceasta masina. Vad clar, ca si in cazul jurnalului meu de bord, atunci cand am avut nevoie de ajutor, am primit doar caterinca, ramanem uniti!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Oct 2011, 14:47) Mda, pacat, asta e! P.S.: Am vazut ca mi-ai dat PM. Din pacate nu pot citi PM-urile, am un ban pe mesaje pentru ca am abuzat de ele. Pot vedea doar cine mi-a dat PM, nu si continutul mesajului. Vezi ca-ti trimit un PM cu adresa si ora unde sa ne intalnim sa-ti dau aia 10.000 de ieuro. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
In cazul in care cumpara cineva masina,nu uita sa-i asiguri si echipament electroizolant!
![]() Am inteles ca Daciile astea papuc ca a ta electrocuteaza! ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 11 Oct 2011, 14:41 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:09 |