Benzina sub masina/roata spate stanga, La Megane 2 2003 1,6 16V hack
![]() ![]() ![]() |
Benzina sub masina/roata spate stanga, La Megane 2 2003 1,6 16V hack
Kraven |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 5 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|||
sebastian_reno |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 17 September 10 ![]() |
Sal,
Vezi ca acolo unde ai vazut benzina se afla filtrul de benzina. Cred ca ti-a iesit furtunul din filtrul de benzina. Uita-te sub masina in stanga spate, langa roata. Vezi http://www.reno.ro/Cum-se-schimba-filtru-d...ina-t93605.html. Cu respect, |
--------------------
renault
megane
2005 Sedan 1.6 16V 83kw
|
|
Kraven |
![]()
|
Buna seara,
Da,dupa mai multe cercetari am descoperit ca maniacii mi au furat canistra carbon si filtru ![]() Intreb si eu Cat de usor se desface o astfel de piesa cand masina e in fata blocului ,la lumina,pe o strada relativ circulata si noaptea? In sfarsit poate sa ma indrume cineva de unde comand canistra,filtru benzina si conductele? Cu respect Attached thumbnail(s) 101011175447.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 644 |
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Incearca pe la dezmembrari, poate faci o afacere.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
am trait s-o vad si pe-asta
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
INCREDIBIL !!!!
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Scumpe rau filtrele astea. Nu inteleg insa altceva: canistra de carbon nu e in compartimentul motor? Filtrul ala e intr-adevar afara sub masina, dar la canistra aia cum au ajuns? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Filtrul e prins cu un colier de canistra. E clar ca pe autor il interesa canistra nu filtrul, i-a fost mai usor si rapid sa taie conductele (asa pare din poze) si sa o ia cu totul.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Aha. Inseamna ca fac eu o confuzie referitor la canistra.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Kraven |
![]()
|
Totusi sa nu uitam ca traim in Romania.
Se pare ca a fost o ''comanda speciala''. Momentan sunt in cautare de piese ,sa pare ca s multe de inlocuit si costisitoare. La montarea canistrei carbon este necesara o resoftare ceva de recunoastere etc.? 11 Oct 2011, 20:58: Buna seara, Pot sa fac rost de conectori de Logan pentru cablajul ce vine la canistra carbon. Sunt sigur ca e aceeasi mufa dar stie cineva daca se potrivesc firele la culori? M am uitat inainte sa intreb pe Renault Megane II - Electrical Manual (NT8222A) dar nu ma descurc This post has been edited by Kraven: 11 Oct 2011, 19:58 |
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
ma mir ca nu a luat foc cand a taiat ala cu un flex de mana banuiesc...oricum rusine aluia care a dat "comanda" . banuiesc ca e de pe la un service de cartier care vrea sa si rotunjeasca veniturile cu piesele altora.
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Nu pot sa cred ca se fura asa ceva
![]() |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
Kraven |
![]()
|
Furtunele sunt taiate cu cutter/cutit deci exclus sa ia foc
Am gasit niste conducte pe la dezmembrari de la un alt model de Renault.Sambata o sa incerc sa le unesc cu ajutorul unor racorduri. Solutia in cazul lipsei disp special pe baza de vapori la mufare este se pare inmuierea capatului furtunului in ULEI de MOTOR fiert in prealabil pana ajunge la o temperatura ridicata. Voi vedea ..va tin la curent This post has been edited by Kraven: 13 Oct 2011, 17:05 |
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|
Kraven |
![]()
|
Gata, s a rezolvat:
canistra carbon 150 lei de la dezmembrari; filtru de benizina 40 lei nou colier filtru improvizatie deocamdata,pana gasesc piesa originala 4 conectori tot de la dezmembrari 4 mufe rapide din comert (este si solutia de service in caz de avarie la conductele de carburant) Nu stiu cum dracu au scos o de acolo ca eu m am chinuit 20 de min s o bag la loc |
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|
CosminM23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 21 February 12 From: Bucuresti ![]() |
Incredibil! Sa nu-mi spui ca esti din Bucuresti, ca aici ti-o fura cu totul
![]() |
--------------------
Fost posesor
Renault
RS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 09:48 |