Seat exeo vs Vw Jetta vs Fluence
![]() ![]() ![]() |
Seat exeo vs Vw Jetta vs Fluence
Shellshock |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
slz
2002
- b xxx
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca topicurile astea nu prea-si au rostul. Pe forumul asta aproape ca pot pune pariu ca ti se va recomanda Fluence
![]() Probabil pe al concurentei, invers ![]() Un topic oarecum similar, dar in alt buget http://www.reno.ro/Dilema-Fluence-vs-Octavia-t218855.html This post has been edited by clr: 3 Oct 2011, 17:36 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
costin.sandu8 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 881 Joined: 7 July 10 ![]() |
Mazda 6. Azi am vazut un fluturas si preturile incep de la 16190 euro ( tva inclus)
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2.0 16v Privilege 2002 costin
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Noul jetta arata demential. Pe cat de urata a fost precedenta atat de frumoasa este actuala
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
![]() ce topuc totusi prea multe vsuri---insignia mai oameni buni Flence e din alta clasa - ca target decat EXEO perere personala la aceeasi bani asi lia exeo adica fostul A4 DAR nu-i am, daca i-asi avea poate m-asi mai gandi |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
O Jetta cheala sau un Exeo chel nu sunt afacere, dai o gramada de bani pentru marca (un Exeo cu ceva dotari e interesant, e totusi un Audi, finisat mai slab si cu ceva dotari lipsa dar partea tehnica e buna, o Jetta cheala e ceva de-a dreptul trist, mai ales cu interiorul ala negru si plasticos, iar la o echipare decenta costa mult prea mult pentru ce masina e). Pe de alta parte, nici Fluence nu pare cine stie ce, din punctul meu de vedere, eu nu as da banii pe unul full. Daca vrea sedan eu zic sa dea o tura si pe la Opel, aveau la Insignia niste discounturi interesante pana de curand, sau ar putea sa incerce la Mazda, dar nu pentru o 6 de baza ci o Mazda 3 Sedan cu echipare mai bogata si un motor mai puternic, Mazda au un obicei in Romania sa dea masinile la un pret mult sub preturile de lista
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.175 Joined: 13 October 06 ![]() |
un Scirocco
![]() daca e sa ne dam in petic, un Exeo cu dotari si motorizare ok (2.0) e cam la 23-24 000 Euro cu reducerea de rigoare, e o masina de segment D, deci e de preferat in detrimentul celor 2 Jetta si Fluence. O Jetta 1.4 benzina HL te ajunge la 20.000 cu ceva dotari, si este totusi un low cost fata de Golf, mie mi se pare mult Eu, care sunt simpatizant Renault, nu mi-as lua Fluence. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Jetta inca este foarte scumpa. Asat este singurul - . In 1-2 ani o sa o iei cu reduceri substantiale.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shellshock @ 3 Oct 2011, 18:14) QUOTE(mircea_aq @ 4 Oct 2011, 11:53) ...daca e sa ne dam in petic, un Exeo cu dotari si motorizare ok (2.0) e cam la 23-24 000 Euro cu reducerea de rigoare, e o masina de segment D, deci e de preferat in detrimentul celor 2 Jetta si Fluence..... Ceva nu seamana. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.175 Joined: 13 October 06 ![]() |
realist vorbind, doar Fluence-ul e in buget, dar omul vrea mai mult, nu ti se pare normal ?
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
clr |
![]()
|
Pai inteleg ca omul e in stadiul de a cumpara. Cand cumperi, o faci pe banii de care dispui, nu pe aia la care visezi
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:01 |