Display navigatie zgariat! sfaturi...
![]() ![]() ![]() |
Display navigatie zgariat! sfaturi...
UTU2005 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|||
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut, m-ar interesa si pe mine o parere legat de problema asta, am si eu display-ul zgariat din cauza prosteasca de a-l sterge cu hartie de bucatarie mototolita...am crezut ca fac o treaba buna atunci...dar nu a fost asa! Se vede urat cand bate soarele in el, astept pareri!
|
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
- B-06-JWK/B-747-MIM
2009/2009 =I Love My Cars=
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
Eu as vrea sa-l schimb la reprezentanta! doar display-ul ala din fata practic ca la un iphone, sper ca nu o fi o avere...o sa ma interesez sa vad cat costa.
|
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Am fost la reprezentanta azi si am intrebat de display cat costa unul, 29mil
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
O folie din aia autocolanta, de protectie pt telefoane sau tablete, nu ar merge?
Ma gandesc ca, fiind usor opaca sau mata, mascheaza zgarieturile. This post has been edited by dili: 12 Oct 2011, 07:42 |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
UTU2005 |
![]()
|
M-am gandit si la varianta de folie dar nu stiu daca totusi mascheaza ceva...la mine cred ca anteriorul proprietar a pus ceva telefon, chei naiba stie, chiar in spatiul unde e display-ul si s-a frecat de l-a luat naiba
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru ecranele de la Iphone este un polish special care ajuta la indepartatea zgarieturilor de suprafata.
Dupa care se aplica folia de protectie. Intreaba pe cei care fac detailing-auto ca sigur stiu ei o metoda si te ajuta. Sau pe la magazinele-service GSM.... @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Merci espacern. cred ca asa o sa fac, acum si cu solutiile astea, conteaza si tipul de display, unele sunt gen display tableta, laptop-uri...iar altele au o suprafata de plastic chiar sticla peste panelul initial, o sa intreb cel mai bine!
|
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Va anunt ca sunt super happy! astazi mi-am luat un tub de ''xerapol'' sa-l am pentru diferite cazuri, ceasuri bord, stopuri etc... am disperat azi uitandu-ma la display si m-am enervat si am dat cu ''xerapol'' pe el fara mila ! am frecat vreo 5min intruna si surpriza! ca NOU !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Felicitari si multumim de informatie.
E bine de stiut, mai ales ca toti avem astfel de probleme, ca sa nu mai vorbesc de mobilele de prin casa. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Unde se gaseste acest "xerapol"? Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Eu l-am luat de la Real cu 42ron incearca tot acolo, sau prin alte hipermarket-uri.
http://www.altshop.ro/accesorii-auto/xerap...n-plastic--1189 Bafta! cel putin pe mine si-a facut treaba, desi nu ma asteptam! ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Oare merge sa fac asta la niste faruri matuite? Adica matuite bine de la o furtuna de praf/nisip...prinsa pe A2.
As incerca si pe proiectoare insa am o impresie ca sunt din sticla... In fine pe faruri chiar as vrea sa incerc. O sa cumpar 2 tuburi - 2 faruri costa cam 650 lei, 2 tuburi de xerapol pana in 100 lei - deci ar merita. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Eu zic ca merita sa incerci! mai intai sa cumperi un tub sa vezi daca esti multumit de rezultat, posibil sa-ti ajunga chiar un tub pentru ambele faruri! nu e nevoie sa pui cu gramada, se intinde foarte bine! dupa ce il aplici uniformizezi cu degetul si il lasi sa actioneze un pic, apoi vi cu o carpa de bumbac si freci pana faci ''febra musculara'' iar apoi cu alta carpa curata si la sfarsit cu o solutie de sters geamurile si gata!
![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
nikita17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 November 11 From: Chisinau ![]() |
Salut !
Am si eu problema aceasta, cred ca sa ros stratul "antiblic" chiar in mijlocul ecranului, noaptea nu se vede dar ziua mai ales cind este stins ecranul este foarte clar vizibil, ai impresia ca este foarte murdar, lipos ![]() Cum rezolv problema ? UTU2005 a utilizat XERAPOL, dar acest polish pentru obiectele din plastic va roade stratul "antiblik" deci ce sa fac ? cum sa procedez ? UTU2005 la tine cum sa modificat aspectul ecranului ? adevenit mai lucios ? |
--------------------
Renault
Laguna III
2008, 1.5 dci
|
|
UTU2005 |
![]()
|
La mine problema a fost ca era practic deja dus o parte din stratul antireflexie, cum am zis mai sus probabil ca proprietarul anterior a pus tel mobil, chei, chiar in locasul unde e display-ul iar frecandu-se intr-o parte si in alta rezultatul s-a vazut din pacate
![]() ![]() Prima data am pus xerapolul si l-am uniformizat pe tot lcd-ul cu degetul si frecand circular foarte slab pe toata suprafata! ulterior am folosit o carpa de bunbac facuta ''ghemotoc mic'' si am inceput sa frec aproape pana a disparut crema, apoi de cateva ori cu alta carpa de bumbac cat de fina si scuturata sa nu aibe praf pana dispare toata solutia! ideale sunt microfibrele alea din hypermarket-uri ! sincer am fost super multumit de rezultat ! Bafta ! |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
nikita17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 November 11 From: Chisinau ![]() |
UTU2005 grand merci, am sa incerc si eu metoda ta. Salut.
This post has been edited by nikita17: 2 Dec 2011, 18:55 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008, 1.5 dci
|
|
giorgioand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 12 February 12 ![]() |
stratul acesta antireflexie nu se poate reface? am facut marea greseala sa sterg displayul de praf... si acum s-a facut lucios ca si cum ar fi stropit cu ceva si apoi intinsi stropii aceia...si am incercat apoi cu batiste de sters ochelarii, cu servetel umed, cu apa, si tot nimic. a ramas asa ... si numai pe margini arata ca si cum ar fi curat(ma gandesc ca stratul antireflex pe margini e inca acolo...) si fix pe centru se vede un luciu...
aceasta substanta,"xerapol" ce face defapt? indeparteaza stratul antireflex sau il reface? cum se va vedea apoi displayul? va multumesc |
--------------------
renault
Laguna III
2008
|
|
UTU2005 |
![]()
|
Eu am dat cu xerapol din greu si sunt multumit cum a iesit ! da e mai lucios ca inainte dar macar nu mai am urmele alea groaznice si zgarieturile, e perfect uniform si se vede ok si stins si aprins.
Concluzie: parerea mea e ca duce stratul acela ''antireflexie'' dar alta solutie nu exista daca ai pete, zgarieturi etc... rau nu e ! majoritatea ajung in starea asta ! |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
dubf1r3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 18 May 07 ![]() |
Salutare.Am incercat si eu Xerapol pe display navi si este foarte ok.mersi de pont UTU
|
--------------------
Renault
Laguna 3 ,1.5dCi
Iunie 2009
|
|
UTU2005 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
Cazacu_b |
![]()
|
![]() Bobby Group: Members Posts: 72 Joined: 23 March 08 ![]() |
QUOTE(bubu782001 @ 25 Oct 2011, 13:36) Oare merge sa fac asta la niste faruri matuite? Adica matuite bine de la o furtuna de praf/nisip...prinsa pe A2. As incerca si pe proiectoare insa am o impresie ca sunt din sticla... In fine pe faruri chiar as vrea sa incerc. O sa cumpar 2 tuburi - 2 faruri costa cam 650 lei, 2 tuburi de xerapol pana in 100 lei - deci ar merita. Salut! XERAPOL merge foarte bine si la faruri matuite. Am incercat eu si a iesit grozav. Ai cativa pasi de urmat: - maschezi frumos si cu grija suprafetele din jurul farului (capota, aripa, grila, suprafete cromate, etc.) cu banda adeziva. - umezesti farul pe intreaga suprafata - freci bine intreaga suprafata a farului cu smirghel granulatia 1000 sau 1500 (recomand 1000 - curata mai bine) - dupa ce cureti farul continui cu smirghel granulatie 2000 - dupa ce cureti farul continui cu smirghel granulatie 3000 - dupa aceste operatii, suprafata farului ar trebui sa fie matuita complet. - aplici pe o carpa moale, curata si uscata XERAPOL si iei la frecat mm cu mm. - iese ca nou. Am auzit pe altii care au poisat farurile cu discuri abrazive (1000, 2000 si 3000) si cu masina de poishat. Eu n-am avut si am performat manual. Iti este suficient un singur tub de Xerapol Am si cateva poze dar sunt in alta locatie pe un aparat foto. (Operatiunea a fost facuta la masina mea anterioara o Laguna II) Pentru orice alte detalii...... striga. Spor la treaba. |
--------------------
Renault
Laguna III
- PH-19-KZC
2009 Privilege
|
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Eu am farurile ok dar proiectoarele sunt putin matuite. Merge si pe proiectoare? Am observat ca sunt din alt material , cred ca sticla.
|
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
Cazacu_b |
![]()
|
![]() Bobby Group: Members Posts: 72 Joined: 23 March 08 ![]() |
QUOTE(Luko13 @ 6 Jun 2012, 07:35) Eu am farurile ok dar proiectoarele sunt putin matuite. Merge si pe proiectoare? Am observat ca sunt din alt material , cred ca sticla. Xerapol-ul se foloseste pentru suprafete acrilice (plastice). Pe stica inclin sa cred ca nu va functiona. Nu te sfatuiesc sa incerci. |
--------------------
Renault
Laguna III
- PH-19-KZC
2009 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 15:47 |