Martor poluare aprins intermitent
![]() ![]() ![]() |
Martor poluare aprins intermitent
razvan03 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 November 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) martor.jpg ( Size: 284.71k ) Number of downloads: 399 |
||
--------------------
Renault
Clio 3
- none
2006 Dynamique
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate sa ai probleme cu o bobina.
Un tester te-ar"lumina"pe deplin. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
razvan03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 November 09 ![]() |
QUOTE(espacern @ 15 Sep 2011, 19:55) da... am cautat despre problemele cauzate de bobinele de inductie si sunt foarte asemanatoare cu ale mele. Intrebare: Imi pot verfica singur bobinele cu un ampermetru ? Multumesc! 16 Sep 2011, 12:05: s-a rezolvat! am fost azi de dimineata la autocobalcescu si intr-adevar problema era de la o bobina ( prima din stanga ). Mi-au spus ca e multa umezeala acolo - intrebare: daca nu a plouat de ceva timp si nici nu am spalat-o de vreo cateva saptamani, apa de acolo nu ar fi trebuit sa se evapore ? This post has been edited by razvan03: 16 Sep 2011, 12:05 |
--------------------
Renault
Clio 3
- none
2006 Dynamique
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Apa se evapora daca are pe unde.
Cum este prinsa in spatiul ala nu prea are cum sa iasa de acolo asa usor chiar daca se incalzeste. Cel mai usor se elimina cu o carpa absorbanta/aer .... Bine ca ai rezolvat-o..... @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Verifica sa nu-ti ajunga acolo lichid de parbriz de la duzele de spalat parbrizul.
|
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
Costi.88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.090 Joined: 16 September 07 From: Pitesti ![]() |
Din ce stiu eu, cand clipeste martorul motor la benzinare sunt rateuri la aprindere
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2008 Laureate
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pai se pare ca asta a fost cauza. Cand o bobina nu merge, cum da bujia scanteie?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:43 |