Sticle Coca-Cola, Unde se dau ?
![]() ![]() ![]() |
Sticle Coca-Cola, Unde se dau ?
danyhhh |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
incearca pe la benzinari
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
posibil la Sora. Aici e o problema de distribuitor, ar trebui sa ii oblige sa dea toti care vand produsul, pentru ca in cele din urma au de castigat, insa romanul tampit uita ca pentru capacul acela mai primeste o sticla de la distribuitor. Deci isi mareste rulajul!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
|
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Oricum, grabiti-va... ca pe 28 se termina promotia.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine renuntati la Cola, e nesanatoasa ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
eu la promotia trecuta am ramas cu vreo 4 capace pana acm gasit locatiile.
intr-un singur hypermarket s-a indurat de mine gagica de la receptie clienti si mi-a dat un dosarel cu cei care ofereau premiile. in rest, javre ordinare. "nu stiu, incercati la benzinarii". ma duc la benzinarie, se uitau ca la povesti la mine. si unii au inteles ca as fi de la cola si ca vreau sa colaborez cu ei, si cat pe ce sa cheme managerul de statie, sa "negociem". |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca va pierdeti vremea cu toate promotiile. Eu nici nu ma obosesc, mai ales pentru cateva sticle de suc sau ce dracu se 'castiga' acum.
Nu cred ca m-am mai uitat pe vreun capac sau pe vreo eticheta de ani buni. Pentru cativa roni chiar nu merita deranjul. Sa stau eu sa caut si sa ma rog de altii sa-mi dea cateva sticle de suc? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Eu mi-am schimbat un capac castigator la o benzinarie MOL
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Magazine Gulliver...
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
La 7 strazi(Gruia), chiar in acea intersectie, este un magazin non-stop.
Se mai dau la mol, la pasaj(dupa minerva) este un magazin, s.a This post has been edited by BannedHost: 22 Aug 2011, 08:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
scuze daca poluez topicu, aceeasi problema si la pepsi! am 3 capace si le am plimbat cu masina pana in grecia in speranta ca voi gasi o benzinarie sau un magazin cu aceasta promotie pana la iesirea din tara (RO) insa fara rezultat! astazi am gasit lista cu magazinele participante- pe fb
![]() ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
la pepsi de saptamana trecuta nu au mai adus sticle intr-o locatie cel putin. si imi ziceau vanzatoarele ca au ramas cu capace in plus.
adica asta se traduce in minusul magazinului participant. caci el a onorat promotia, dar pepsi nu a mai oferit premii corespondente, ceea ce nu e normal pana una alta. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Daca ai drum pe la Eroilor - Cotroceni, incearca la magazinul acesta. Eu am dat azi cateva capace la ei.
http://maps.google.com/maps?q=Spitalul+Mun...,146.78,,0,4.59 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
receptionat. stima
![]() am avut pe la ora 11, daca stiam atunci ![]() vedem mai pe seara |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
am rezolvat sieu cu capacele mele pe iancului vis a vis de mega image pe colt
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 17:32 |