Loc de parcare, Sector 4
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare, Sector 4
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 5.78mb ) Number of downloads: 1198 2.JPG ( Size: 1.8mb ) Number of downloads: 1256 3.jpg ( Size: 191.95k ) Number of downloads: 1215 |
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Eu4yas |
![]()
|
![]() Euforisticul Group: Members Posts: 101 Joined: 14 December 10 ![]() |
Cat de tare
![]() Stiu locul foarte bine si iti pot spune ca din punctul meu de vedere iti poti parca masina exact acolo, pe locul marcat si ii mai si multumesti ![]() Singurele locuri de parcare care ar fi in regula par cele din poza 2 partea stanga, altfel nu cred sa fie ceva legal in acel gang. Iti mai spun ca nu este neaparata nevoie ca numarul masinii si numarul autorizatiei sa fie trecute pe asfalt. Eu spre exemplu am loc de parcare in fata blocului si nu este nimic trecut la nimeni (nr auto sau numar autorizatie), ci decat un numar. Atat! Daca iti face probleme acest vecin ii poti cere chitantele de la Taxe si Impozite Sector 4, iar pe acestea trebuie scris si-acel numar al parcarii 1B, cu toate ca eu cred ca nu are nimic si pur si simplu doreste sa-ti ia locul. Oricum, in zona acolo parca mai este o parcare destul de mare si nu cred nu vei mai avea unde sa parchezi. Succes si stima. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 105
2007
|
|
CristiDomni |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 49 Joined: 13 October 10 ![]() |
Salut, intreb si eu pentru ca mi se pare ciudat. Vecinii mei au marcat pe niste locuri aflate jumatate pe trotuar, jumatate pe spatiul verde intre pomi, numerele lor de masina. La alte blocuri vecine au betonat de la primarie spatiul verde, dar la noi nu. Am sunat acum ceva timp la primarie (serviciul ala special care se ocupa de locuri de parcare) si am intrebat daca au locuri libere la mine pe strada. Raspunsul a fost ca nu la ei trebuie sa intreb ci la administratie - care binenteles ca nu au nimic disponibil. Atunci am intrebat daca e legal ce au facut vecinii mei si au spus ca nu cred si ca vor veni in control, dar dupa un an de zile nu s-a intamplat bineinteles nimic. Ati mai intalnit asa ceva? Cum sa fac sa obtin si eu un loc de parcare legal? Pentru ca eu nu am vopsea alba, si nici unde sa-mi mai scriu si eu numarul de masina, nici chiar ilegal.
![]() This post has been edited by CristiDomni: 17 Aug 2011, 15:35 |
--------------------
Renault
Megane II - 1.6 16v
- B-977-ALC
Grand Tour
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
amenda pentru parcare pe loc de resedinta este intre 1500 si 2500 lei. Pentru a afla daca vecinul tau are autorizatie de parcare pe acel loc cam asta ar fi riscul. Incearca totusi sa parchezi acolo si sa lasi un numar de tlefon in geam. Daca te suna individul te duci la masina si il rogi sa-ti arate actele.
Nu pare a fi ala un loc facut de cei de la primarie. E tras stramb, liniile alea au grosimi diferite. Primaria vine cu niste sabloane peste care dau cu vopsea si ies toate la linie. Acum daca a venit dorel de la primarie beat mort si fara chef de munca si a tras liniile alea, e inca un risc ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe chitanta de la taxe si impozite nu apare numarul locului de parcare. Eu stau tot in 4 si nu am asa ceva pe chitanta. Locul apare numai in contract.
Pe de alta parte, ii poti cere sa-ti arate o copie dupa contract, daca nu ii poti pune in vedere ca vei depune plangere impotriva lui, in felul asta vezi cam in ce ape se scalda. In alta ordine de idei, tot legat de locuri de parcare sector 4, am avut un soc acum vreo saptamana: o vecina cu care sotia se are mai bine a venit sa-mi spuna ca duce actele pentru reinnoire si ca daca vreau sa i le dau si pe ale mele sa nu mai pierd eu timpul degeaba. Am intrebat-o ce a apucat-o, moment in care mi-a spus ca in nu stiu ce ziar al sectorului Piedone a declarat ca toate contractele trebuie innoite, altfel vor fi anulate ![]() Mi s-a parut o tampenie, eu stiam ca nu are cum. Am consultat contractul, acolo scrie negru pe alb ca se prelungeste automat de drept in fiecare an odata cu plata taxei pe anul in curs. Deci o tampenie ![]() Asa ca, aviz celor care stau in sector! |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Eu4yas |
![]()
|
Vorbesti serios? Habar n-aveam de treaba asta!!!
A fost vecina ta la administratie? Sau dupa ce se duce da-ne te rog mai multe detalii. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 105
2007
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici
http://www.ziare.com/articole/taxa+sector+4 http://b365.realitatea.net/news/3-500-de-p...cul-de-parcare/ O porcarie oricum ai lua-o. Nu inteleg de ce ar trebui sa preschimb ceva pe care scrie ca se prelungeste de drept prin plata taxei pe anul urmator. Dar ma rog. Lucru romanesc. This post has been edited by clr: 17 Aug 2011, 19:12 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Dupa ceva timp s-a petrecut si inevitabilul. Azi dimineata la ora 6 mi-am gasit masina lovita.
Ori un vecin mi-a dat cu vreo caramida (putin probabil), ori un dobitoc cu o duba deasta m-a atins cand a dat cu spatele (cel mai probabil pentru ca pe gangul asta vine o dubita deasta care cara mobila). ![]() 289472_ldv_convoy_usado.jpg ( Size: 94.93k ) Number of downloads: 981 Astept sa il prind pe nemernic in parcare si sa vad daca urmele de pe masina se potrivesc cu cele de pe "remorca masinii". Ma refer la inaltimea acesteia pentru ca lovitura este destul de sus. Mi-a atins stalpul, rupt oglinda si mi-a atins usa sub oglinda. Acum, am cateva intrebari. Daca se adevereste ca duba mi-a atins masina azi noapte, cum pot sa fac ca nemernicul sa suporte consecintele, adica sa imi dea asigurarea ca sa mi-o repar. Ma gandesc ca cel mai probabil acesta nu va recunoaste. ![]() Si a doua intrebare, daca il blochez in parcare in cazul in care nu recunoaste, nu imi ramane altceva de facut decat sa sun la Politie. Acestia pot veni in urma solicitarii mele sau imi vor spune ca sa ma inteleg cu acest nemernic?? Multumesc! Attached thumbnail(s) SAM_0549.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 928 SAM_0550.JPG ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 203 SAM_0551.JPG ( Size: 815.02k ) Number of downloads: 175 SAM_0552.JPG ( Size: 726.19k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
vorbesti cu niste cunoscuti sa il "fericeasca". si nu aici, unde parchezi tu ci in alta parte, si la vreo saptamana distanta sa se uite de refuzul acrodat tie. asta daca vrei sa fie incognito. daca in schimb vrei sa te stie de frica, acei cunoscuti il aranjeaza in secunda 2
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ce lume violenta pe aici - probabil ca un neatent a intors masina si ti-a infundat tabla - nu ai cum sa stii daca a fost vecinul sau nu, mergi pe varianta casco; cat despre blocarea masinii, daca chemi comunitarii au obligatia sa il amendeze;
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Faza este ca mai am 2 urme la acelasi nivel, pe usa din spate sub geam si una pe stalpul din spate. De aici deduc ca este aceeasi persoana si chiar aceeasi masina. Diferenta este ca acum a intrat mai tare.
Am impresia ca ei descarca mobila noaptea pentru ca eu am parcat masina la 12 noaptea si la 6 dimineata am gasit-o asa. Ziua vad duba respectiva foarte rar. ![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
aleksanders |
![]()
|
cauta vopsea rosie pe duba respectiva fa niste poze si nu le zici nimic - mergi linistit la politie si declari ca ti-ai gasit masina lovita de acea duba - o sa fie chemat si poate sa ramane si fara permis pentru nedeclarare de accident in 48 de ore -
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Interesant. Sper doar sa nu fi curatat vopseaua.
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
cu nesimtirea de care sufera colegul am avut si eu parte acum mai multi ani.
nu poti sa dai vina pe nimeni caci pot fi clienti care vin si incarca si pleaca. te fericesc cu asemenea infundaturi si nu stii pe cine sa ciufulesti. daca vezi urme rosii pe o anumita masina a celor de acolo, chiar du-te la politie, si iau ei urmele necesare, fara sa ii pui in garda pe respectivii. poate sa le si faci poze la masina cu zona care avea "rosu". sfatul 2 este sa iti gasesti alt loc de parcare |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
1. Cum ajung acasa o sa ma duc la respectivul magazin si vad ce rezolv. Daca nu o sa rezolv nimic, m-am gandit la alta varianta. La ora la care plec eu de acasa, respectivul magazin e inchis. O sa imi fac provizii de oua si cand plec dimineata le las si lor un ou in fata intrarii. Sa vedem daca le convine.
![]() 2. O sa caut alt loc. Studiez si varianta asta. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
aleksanders |
![]()
|
le poti lasa oul cu o conditie- sa fie tinut o saptamana la soare apoi spart in usa lor
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi.
![]() Pana una alta sper sa o rezolv amiabil si sa nu fiu nevoit sa fac alte prostii. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
cel mai important e sa nu fie camere sau martori cu tine si oul minune de pe usa lor.
asa cum nici cu masina ta pocnita nu exista dovezi. sau cine stie, poate gasesti vreo camera stradala sau privata care sa aiba in unghi de vedere locul tau de parcare |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Eu4yas |
![]()
|
In spatele blocului este o parcare destul de buna. Ti-am mai scris, nu gasesti un loc acolo?
Pe locul tau am vazut o dacie crem, cu el ai necazuri? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 105
2007
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic. Cel care are dacia crem este vecin cu mine, avem usile fata in fata. Sper sa nu fie el. Dar asa cum am mai spus, nu cred ca are legatura cu vreun vecin ce mi s-a intamplat azi.
Legat de parcare, am sa incep sa pun masina acolo unde ai zis tu, sa vad cum sta treaba. Langa acest magazin de mobila este o banca. Daca ma duc la ei oare imi pot arata ce au filmat noaptea trecuta? ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Eu4yas |
![]()
|
Buna idee. Ia sa incerci! Am parcat si eu in gang acolo, m-am dus pana la farmacie la Belladona, si cand m-am intors un baiat cu o duba mergea cu spatele de mai mai sa-mi ia oglinda. Am fugit repede sa o rabatez, altfel o lua.
Ai grija ca-s o groaza de oameni carora nu le pasa de masinile lor iar daca mai sunt si de firma, dau in ce prind. This post has been edited by Eu4yas: 22 Sep 2011, 12:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 105
2007
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Ce de smardoiala pe aici. Cu bataie & stuff nu rezolvi nimic. Cel mai bine te duci la politie cu masina, dupa ce identifici duba care ti-a zgariat-o si iei un prieten cu tine ca martor sa dea declaratie ca l-a vazut pe ala cand te-a lovit. Il instruiesti dinainte ce si cum si sa nu spuna ca ti-e prieten bun, ci doar ca trecea prin zona in momentul cand te-a lovit ala si te-a anuntat. Daca te duci fara martori la politie, o sa fii tratat de sus si cu nepasare.
Succes. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Smardoiala sau declaratii false nu-i tot aia
![]() Daca ai casco cel mai bine ar fi sa il folosesti. Daca nu atunci ia la puricat duba aia eventual insista si pe la banca sa te ajute daca pot. Poate pana la urma nu tipul cu duba aia ti-a lovit masina si il lasi fara loc de munca degeaba. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Dupa cum am spus mai sus, mai am 2 semne pe masina, la aceeasi inaltime.
Cum ajung acasa, imi iau o sticla de cola, o punga de seminte si ma pun frumos la panda. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 22 Sep 2011, 13:38) Smardoiala sau declaratii false nu-i tot aia ![]() Daca ai casco cel mai bine ar fi sa il folosesti. Daca nu atunci ia la puricat duba aia eventual insista si pe la banca sa te ajute daca pot. Poate pana la urma nu tipul cu duba aia ti-a lovit masina si il lasi fara loc de munca degeaba. Nu e tot aia. Cu bataia nu rezolvi nimic, tot vei avea masina zgariata si in cel mai rau caz te va da in judecata pt vatamare ![]() ![]() Cat despre locul de munca, depinde de firma. Spre exemplu individul care m-a lovit pe mine iarna trecuta si a fugit de la locul faptei a ramas fara permis atunci+amenda babana, insa acum conduce din nou aceeasi masina de la aceeasi firma, m-am intersectat de cateva ori cu el pana acum. Deci nu l-a dat afara nici dracu ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 22 Sep 2011, 11:16) cauta vopsea rosie pe duba respectiva fa niste poze si nu le zici nimic - mergi linistit la politie si declari ca ti-ai gasit masina lovita de acea duba - o sa fie chemat si poate sa ramane si fara permis pentru nedeclarare de accident in 48 de ore - Esti sigur ca sunt 48 H ?? Mai pune matale mana pe Codul Rutier si vei ramane surprins de cat chestii sau schimbat |
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 22 Sep 2011, 14:32) va las pe voi sa descoperiti singuri. In alta ' dezordine" de idei, ai obligativitatea sa anunti accidentul in 24 h. Referitor la problema ta, te sfatuiesc sa masori distanta de sol la locul unde te ai masina lovita si pe urma te uiti la masina care crezi ca te lovit. Poate gasesti dovezi ca el ar fi animalu' |
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(skorpio_bog @ 22 Sep 2011, 14:55) Nu e tot aia. Cu bataia nu rezolvi nimic, tot vei avea masina zgariata si in cel mai rau caz te va da in judecata pt vatamare ![]() ![]() Corect dar in cazul de fata inca nu se cunoaste autorul. Tu poate ai avut martori pe bune si au vazut cum ti-au lovit masina dar in cazul de fata omul si-a gasit masina asa in parcare si merge doar pe o presupunere fara nici o dovada, oricat de mica ar fi ea. Nu vroiam sa spun ca probabil il da afara de la munca. Fiind de profesie sofer, cand iti ia carnetul o luna cam mori de foame. Din moment ce nu stie cine a fost autorul nu cred ca e o idee buna sa caute dube prin cartier sa dea vina pe ei. Stai de 6 si vezi daca ala de cara mobila face manevre pe langa masina ta si daca vezi ca se apropie mult de ea intr-o intoarcere sau cine stie ce manevra sa dai o fuga pana la el si sa te uiti putin pe la masina sa nu aibe urme de vopsea rosie. Pana atunci nu mi se pare OK sa te duci la politie cu martori scosi din buzunar si declaratii false. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place ca nimeni nu intreaba cum e parcata masina. daca ocupa un colt de strada si ca sa treci pe langa ea trebuie sa faci 10 manevre eu zic ca e vina lui.
cat de legal e parcata masina? cat ocupa din accesul catre si dinspre zona de aprovizionare a magazinului? cat ocupa din trotuar? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 18:42 |