Furtun filtru motorina crapat
![]() ![]() ![]() |
Furtun filtru motorina crapat
black_alienware |
![]()
|
||
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Altul nou, dar nu improvizatii. Fie de la dezmembrari, daca nu cumva problema ta e una des intalnita, fie de la reno.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Sa vad cat de mare e crapatura ... Am impresia ca e una foarte mica si ma gandeam sa o acopar cu un mastic rezistent la caldura ( daca nu gandesc o prostie )... Dar clemele de prindere din capetele furtunului se pot adapta la alt furtun ?
This post has been edited by black_alienware: 14 Aug 2011, 17:49 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
comanr |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 24 November 08 ![]() |
il tai de unde s-a atins si inserezi o supapa de sens sau un niplu.sant supape de sens care au o cota apropiata si merg la fix ,dureaza cam 30 secunde sa fie totul brici.vezi cum pui sensul daca pui o supapa.sant niste supape din aluminiu pe piata,ieftine.daca vrei poti sa le scoti bila sa fie efectiv goale.
|
--------------------
Renault
Modus 1.5dci
2005 ...realitatea e destul de subtire
|
|
black_alienware |
![]()
|
Ms pentru ajutor dar s-a atins destul de aproape de mufa ... cred ca o sa cumpar un furtun special de motorina si o sa-l inlocuiesc ... cred ca e cel mai bine asa ...
16 Aug 2011, 23:45: L-am schimbat, s-a rezolvat ... O sa fiu mai atent data viitoare cand se schimba ceva pe la masina deoarece m-am saturat de oameni care habar n-au sa-si faca meseria. Acel furtun nu a fost pozitionat corect atunci cand s-a schimbat filtrul de motorina si s-a frecat de rola de la alternator. This post has been edited by black_alienware: 16 Aug 2011, 23:45 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:30 |