Inlocuire mufa modul ABS, Cum se face?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire mufa modul ABS, Cum se face?
bull3t22 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 30 January 09 From: Here and there ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0730.jpg ( Size: 967.92k ) Number of downloads: 433 |
||
--------------------
Renault
Laguna
1997/K56/L/JC 2.0l 8V, benzina, break
|
|||
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Rezistenta senzorilor de pe roti trebuie sa fie 1.1 kohmi.
Ti-am atasat un document care te-ar putea ajuta sa verifici sistemul ABS. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, am ABS aprins in bord tot timpul. Am facut un test cu XR25 si nu poate vedea calculatorul de ABS.Cred ca si eu am un contact imperfect pe undeva, desi am curatat toate mufele si pareau ok.Am mai citit pe un forum ca ar putea fi intrerupte circuite in interiorul calculatorului de ABS. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- B-16-AVE
RXE 2.0L 1994 cu GPL DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
bull3t22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 30 January 09 From: Here and there ![]() |
Da, chestia cu valoarea ohmetrica mi s-a spus si mie ieri (cum ca e ff mare acea valoare), insa am testat 6 senzori, toti avand aceeasi valoare. Si am zis ca totusi, probabilitatea ca toti 6 sa fie defecti nu este foarte mare. Ramane sa mai scot mufa cablajului care intra in modul si s-o verific vizual. Si daca aceea arata ok, atunci ...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
bull3t22 |
![]()
|
In urma unor cercetari mai amanuntie, am ajuns la concluzia ca nu se merita sa rezolv ABS-ul. 10x 4 hosting, reno.ro
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:31 |