probleme lumi si display!
![]() ![]() ![]() |
probleme lumi si display!
balandoru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
renaul
twingo
1994
|
|||
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Legat de problema cu " lumina nu mai e asa puternica cand aprinzi farurile " asta este perfect normal, asa trebuie sa faca , ca sa nu te deranjeze noaptea cand conduci .
|
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
balandoru |
![]()
|
pai nu ar fi o problema asa mare lumina dysplay-ului k este mai incet cand aprind farurile..problema e ca atunci cand functioneaza pozitiile cu siguranta bagata pe partea dreapta pozitiile merg da nu mai merge dysplei-ul...si fara siguranta merge dysplay-ul in toate treptele de lumina dar nu mai merge pozitiia pe spate partea dreapta
![]() |
--------------------
renaul
twingo
1994
|
|
balandoru |
![]()
|
chiar nu stie nimeni cum se poate rezolva???
|
--------------------
renaul
twingo
1994
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Am si eu o intrebare cu privire la martorul de la pozitii.Deci, de cand am masina, de prin 2010, martorul nu a fost aprins vreodata.De 3 zile se tot aprinde si se stinge la fiecare damb, cand pozitiile sunt aprinse ( tin sa precizez ca am amortizoare moarte si suspensie mai deloc ). Cum as putea sa am acel martor aprins non-stop? Sa umblu la panoul de sigurante, sa schimb siguranta? Sau tine de un releu de sub capota? Martorul este la fel ca cel de pe maneta de semnalizare, langa martorul de faza scurta: un bec cu raze ca la soare. Multumesc
|
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Sa nu fie contact imperfect la bec-ul respectiv.
Eu as incerca inlocuirea lui mai intai. |
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
L-am desfacut azi singur.A fost mai greu la inceput.Displayul stii ca are pe capete 2 cleme. Din pacate am rup piciorusele la una din cleme.A 2-a a iesit usor prin glisare.Cea rupta sta si-asa.Asta e. Deci becul avea filamentul rupt si la fiecare damb se stingea si se aprindea.Am luat bec 12 v cu 4 lei bucata de la un magazin piese electronice: Dioda pt cine e din Piatra Neamt.Au zis ca sunt si mai ieftine dar alea erau cele mai bune care le aveau.
This post has been edited by Alexium: 29 Aug 2011, 21:46 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:44 |