Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

caut piese caroserie, piese caroserie

fsilviu86
post 23 Jul 2011, 01:18
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Buzau

din nefericire masina mea o laguna 1 faza 1 din 96 a suferit un accident din care pot spune ca eu cat si prietena mea am iesit fara nici un fel de lovitura, dintrun accident destul de nasol, din cauza unui sofer de duba care in momentul in care am vrut sal depasesc a tras stanga tot volanul si nu numai chiar ma impins si am intrat intrun cap de pod care lam zmuls si am ajuns intrun canal pe unde curgea un raulet sub un pot cam la o adancime de circa 5 metrii. soferul nici macar nu sa oprit sa vada aca am murit ce sa intamplat, a fugit iar politia romana nu sa obosit sa se duca dupa el. masina este pot spuna foarte solida, TANC si i multumesc atat ei cat si lu dumnezeu ca nam murit. accidentul s apetrecut undeva in apropiere de brasov pe intorsura buzaului la kilometru 22 mai exact in localitate teliu

as avea nevoie de urmatorele piese: bata fata nu conteaza faza 1 sau faza 2, daca se poate cu tot cu proiectoare, grila radiator, faruri stanga dreapta nu conteaza faza 1 sau faza 2, cu sau fara semnalizare, capota, acel suport unde se prind inchuietorile de la capota, intaritura de la bara, radiator apa (motorul este de 1,8 benzina fara aer conditionat si nu este 16 valve).

da am scapat ceva o sa mai revin maine cu completari ca abia ce am ajuns acasa si adus masina pe platforma.

o seara buna.

This post has been edited by fsilviu86: 23 Jul 2011, 01:20

--------------------
Renault clio 2005 - BZ 05 LDT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cryk
post 23 Jul 2011, 15:06
Post #2

Membru incepator

From: Constanta

salut .. bine ca nu ai patit nimic ...am eu tot ce iti trebuie ... am o laguna la dezmembrat .. motor de 1.8 exact ca a ta ... este un rosu visiniu ... daca esti interesat iti fac un pret bun si le trimit prin curier ... sami faci o lista cu ce ai nevoie si se rezolva wink.gif eu sunt din constanta ... 0767352315 sai pe mess ne auzim si iti dau si poze ...id: ixt_boy

--------------------
mazda/renault 323f/laguna1 1996/1996 - Texas:D
+
fsilviu86
post 24 Jul 2011, 12:19
Post #3

Membru autentic

From: Buzau

mda... ms frumos, dar mam hotarat astzi sa nu mai fac, am desfacut tot de pe ea si are si lonjeroanele strambe, mai bine o vand pe bucat, si restul caroseriei o duc la fier.

daca cineva are nevoie de piese de caroserie usi fata spate mai putin usa din stanga de la sofer, geamuri, hajon, stopuri, motor 1,8 benzina, cutie... etc, oricum o sa pun o lista cu toate piesele ce le opresc si preturile la ele. oricum preturile or sa fie de criza, nu vreau sa ma imbgatesc vreau doar sa recuperez ceva bani de pe urma ei si sa pun diferentza sa iau alta laguna.

--------------------
Renault clio 2005 - BZ 05 LDT
+
Adi R5
post 24 Jul 2011, 13:19
Post #4

Membru autentic

From: A R A D

bine ca ati scapat voi fara alte complicatii...cel mai bine ,zic eu daca vrei laguna in continuare,sa cumperi o masina complecta ...faza 1 in general este euro 2 si taxele de inmatriculare sunt foarte mari... si sa faci recarosare.

--------------------
Renault Espace 2007
+
CYP VFS
post 24 Jul 2011, 19:45
Post #5

Membru autentic

From: roman/neamt

Cred ca ADI are perfecta dreptate, ai iesi mult mai ieftin.

--------------------
RENAULT LAGUNA 2 1.6 16V EXPRESION 2001 - NT 77 BYA
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:30
Dacia