mi se opreste masina, moare motoru
![]() ![]() ![]() |
mi se opreste masina, moare motoru
alin iulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 21 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1 2.2d
1996
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Pai ti-ai dat raspunsul singurel, dar eu as zice sa o duci mai intai la un tester.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
alin iulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 21 November 10 ![]() |
pai uite ca am schimbat filtru si tot la fel face si pe deasupra motorina imi vine cu bule de aer!e normal sa vina cu bule de aer?ca pana acum nu mam uitat nicicodata sa vad cum vine motorina pe conducte ,dar aseara mam speriat
|
--------------------
renault
laguna 1 2.2d
1996
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Din cate stiu eu nu e normal sa-ti vina motorina cu bule de aer eu zic ca ai probleme cu pompa de motorina ar trebui mai intai amorsata, dupa parerea mea poate mai raspunde si vreun coleg diselar si sa te ajute cu problema ta, bafta
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Verifica furtunul de alimentare sa nu fie fisurat si sa traga aer pe instalatie. Cand ai schimbat ultima data filtrul de motorina ai inlocuit si garnitura de etansare de la acesta(are asa ceva daca e cartus filtrant)?
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:13 |