Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

espace 2oo1 diesel, probleme motor

geonet03
post 29 Jun 2011, 23:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut ....mi-am cumparat un espace si problema care ma deranjeaza este ca se opreste motorul cand il turez mai mult de 2000 de ture.....mentionez ca la relanti si in viteza I il pot tura mult peste 2000 de ture in celelate viteze se opreste,mentionez ca am schimbat filtrul de motorina
Astept sfaturi si va multumesc

--------------------
renault espace - sj 02 ypi 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dethave
post 30 Jun 2011, 07:53
Post #2

Membru autentic

Group: Members

Cum adica se opreste?de tot sau se plafoneaza pina in 2000 de ture?eu am patit ceva asemanator cu un espace 2.2 dci:masina ta ce motorizare are?te intreb pentru ca atunci cand am fost cu masina la diagnoza mi-au spus ca pedala de acceleratie este de vina:am schimbat-o si facea la fel :intamplator am descoperit ca mufa de la calculatorul motorului[prima de sus din cele trei] avea un contact imperfect si dupa cum banuiesti acolo se duceau firele de la pedala de acceleratie:ar mai putea fi si debitmetrul de aer sau un furtun paradit la intercooler:da si tu mai multe detalii:scoate fum,merge "inecata" etc.Dupa cum spunea un coleg pe aici pe forum,Renault are secrete nicicand cunoscute.
Toate cele bune

--------------------
renault espace - vl-19-ran the race,2002
Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 03:22
Dacia