Un sfat daca se poate ...Vreau sa cumpar un kangoo, reno kangoo 1.2
![]() ![]() ![]() |
Un sfat daca se poate ...Vreau sa cumpar un kangoo, reno kangoo 1.2
Delete |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
- GL 91 CAP
1992, 1.4
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Motorul de 1.2 se comporta foarte bine pe Kangoo pentru ca este "culpat"prin intermediul unei cutii de viteza cu rapoarte specifice.
Consumul depinde de multi factori si cred ca media este undeva la 8 L. Pentru taxe depinde de norma de poluare/an fab./data inmatriculare/C02(daca este Euro3 sau Euro4)/etc. Pe anaf.ro gasesti un calculator de taxa si poti sa-ti calculezi singur. NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Delete |
![]()
|
Ok am inteles! Cred ca pana la urma voi lua un kangoo, am vazut ca e destul de incapator si la 1-1500 de euro din germania spun eu ca e destul de ok. Cred ca o sa fie euro 2..in fine .mai astept pareri.multumesc!
|
--------------------
Opel
Astra
- GL 91 CAP
1992, 1.4
|
|
george0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 3 March 10 From: Brasov ![]() |
Salut si eu am un Kangoo 1,2 16v ... cam greu pentru un 1,2 sa faca fata unei asemenea incarcaturi din cauza asta si cosumul e destul de mare, si e si cam lenesa ... eu unu daca ar fi sa-mi iau un kangoo as prefera un diesel...asta e parerea mea.... Multa Noroc
|
--------------------
Renault Kangoo
Renault Kangoo 1,2 16V
2006 Oltcit Club
|
|
Delete |
![]()
|
Da la diesel m'am gandit si eu dar..e vorba de taxa auto
![]() 25 Jun 2011, 22:15: Multumesc si pentru mesajele private! Si vad ca toti spuneti diesel...diesel vreau si eu dar momentan nu vreu sa bag bani in masina pentru ca o voi folosi doar germania romania dupa care o las in ro ptr cel putin 1 an ...si daca iau diesel motorul cred ca e 1.9 mai mult ca sigur ceea ce duce taxa la cel putin 1000 euro:| si nu cred ca se merita atat investitie pentru o masina care nu o voi folosi acum This post has been edited by Delete: 25 Jun 2011, 23:15 |
--------------------
Opel
Astra
- GL 91 CAP
1992, 1.4
|
|
Delete |
![]()
|
Revin...dintre 1.2 si 1.4 pe care sa aleg?
|
--------------------
Opel
Astra
- GL 91 CAP
1992, 1.4
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
1.2 e 16v cu 75 caluti iar 1.4 e 8v sau tot 16 ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
alexgabriel26 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 April 11 ![]() |
Salut, eu ti-as recomanda un diesel de 1.5dCi 70-85 cai, are cuplu si crede-ma poti sa pui pe el greutate, plus ca are un consum foarte mic!!!!
|
--------------------
Renault
Kangoo
- B-02-MLL
2008 Expression
|
|
Delete |
![]()
|
Mda..chair nu stiu ce sa fac ...diesel nu iau ptr ca e motorul mare si pretul masini la fel..ajung la 2500 E cu masina inmatriculata si nu se merita..si la 1.2 as ajunge undeva la 1700E cu ea inmatriculata..
![]() |
--------------------
Opel
Astra
- GL 91 CAP
1992, 1.4
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
QUOTE(Delete @ 30 Jun 2011, 14:42) Mda..chair nu stiu ce sa fac ...diesel nu iau ptr ca e motorul mare si pretul masini la fel..ajung la 2500 E cu masina inmatriculata si nu se merita..si la 1.2 as ajunge undeva la 1700E cu ea inmatriculata.. ![]() Depinde de ce ti doresti sa faca masina,daca vrei un vehicul care sa te duca din punctul A in punctul B cu viteza de croaziera de 110 km,cu reprize nu foarte spectaculoase atunci 1,2 e ok mai ales in privinta taxelor,daca vrei mai multa vana atunci un 1,5 td e mai indicat.Mai depinde si de kilometrii pe care vrei sa i parcurgi cu masina respectiva,totusi daca vrei sa faci traseul Romania Germania frecvent 1,2 e un motor mic si la viteze de peste 120 se tureaza destul de mult ducand si la marirea consumului. |
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
Delete |
![]()
|
Multumesc iar de raspuns, o sa fie doar un drum lung ptr masina..Germania-Danemarca o pauza de cateva zile dupa care Danemarca-Romania..si in romania o voi lasa cumnatului meu care o va folosi doar in interiorul orasului..deci e ok 1.2 na sincer deja e prea destul eu zic ca isi face treaba si 1.2 mers pana in 100km/.h
|
--------------------
Opel
Astra
- GL 91 CAP
1992, 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:09 |