Oglinda dreapta (cateva intrebari)
![]() ![]() ![]() |
Oglinda dreapta (cateva intrebari)
gamihai |
![]()
|
||
Gradinarul Group: Members Posts: 116 Joined: 7 February 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 2
Hatchback
2005 / 1.4 benzina
|
|||
tro5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 14 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, se poate schimba sticla. Se demonteaza prin declipsare cu o surubelnita imbracata in carpa pe care o bagi intre carcasa si sticla. Piesa costa la reprezentanta ~100 lei daca ai oglinda incalzita si mai ieftin daca e fara incalzire.
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci(100cp) 2004
- B-XX-DYL
|
|
nictonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Uite aici cum se scoate sticla:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=418...dpost&p=1501406 ... si aici tot ce vrei despre oglinzi exterioare: http://www.reno.ro/-t41887.html ... si ca sa te orientezi la preturi, eu am cumparat acum cateva luni sticla oglinda dreapta electrica si cu incalzire cu 60 lei |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2003 Confort Dynamic 1,6 16v
- CT-xx-TEN
|
|
gamihai |
![]()
|
Gradinarul Group: Members Posts: 116 Joined: 7 February 11 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult de sfaturi. Am varianta fara incalzire si fara electric. O sa incerc prima oara sa ma duc la un magazin din ala vechi de oglinzi.
|
--------------------
Megane 2
Hatchback
2005 / 1.4 benzina
|
|
ultravox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 December 10 ![]() |
Gasesti la Autokarma in Bucuresti, made in Spain (Autokar) cu incalzire, convexa nu asferica la 41 RON. Noua.
|
--------------------
Renault
Megane
2005 / v2.1 / 1.6 benzina
- B-22-W**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:50 |