Problemă radiator A/C. Atenție la spălătorii auto!
![]() ![]() ![]() |
Problemă radiator A/C. Atenție la spălătorii auto!
VyRuZ |
![]()
|
||
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00539.JPG ( Size: 2.9mb ) Number of downloads: 1081 DSC00540.JPG ( Size: 2.88mb ) Number of downloads: 1191 |
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|||
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
a fost hotarat omu' sa spele
pana acu' nu am lasat pe nimeni sa fie prea hotarat prin fata pe la radiatoare ca am comis-o singur la un subaru mai vechi...noroc ca am avut unul de schimb |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Intercoolerul nu e ala de deasupra?
Mie cel stricat imi pare a fi cel de a/c. This post has been edited by R19/16v: 9 Jun 2011, 20:54 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu cred ca e radiatorul de AC.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Nasol, imi pare rau.
Ce ai patit tu ar trebui sa pateasca si unii prieteni de-ai mei, care fac misto si spun ca-s chitros ca nu-mi duc masina la spalatorie. Prefer sa spal masina la spalatorie numai cand e jegoasa rau sau de la drum(vara) e plina de musculite. Ai incercat sa mergi la spalatorie sa vorbesti cu patronul, macar sa plateasca jumatate din cost. Macar incerci cu amenintari la OPC pt stricaciuni si pt faptul ca nu da bon. |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mama, dar a dat in dusmanie rau cu jetul
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa m-am gandit si eu, dar uite-te ca pe scutul de plastic, sub radiatoare are ramasite proaspete de faguri dintr-aia
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Dap, chiar în halul ăla, heh.
![]() Să fie cel de A/C? Ia că verific eu acum prin scheme, poate-s nebun. P.S. - Am scos eu o tonă de rămășițe de pe acolo, ce se vede e ce nu am putut să scot. This post has been edited by VyRuZ: 9 Jun 2011, 23:30 |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.083 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
E cel de A/C. Intercooler-ul e deasupra, iar cel de racire motor e in spate, se vede ca e relativ intreg.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
VyRuZ |
![]()
|
Bun. Merci de explicație. Nu știu de ce am avut impresia că cel de A/C e cel mai mare. Nervii. O să modific titlul în mod corespunzător.
Nu am cum să mă cert cu spălătoria, deși nu dă bon, că oamenii nu au făcut-o-n rea credință. Plus că ar fi greu să demonstrez și na... mai bine-l rezolv eu. Voiam să vă întreb dacă ăla e-ntregul radiator sau dacă ce se vede acolo e doar o parte din el. Adică pot să mai merg cu A/C-ul sau nu? Nu găsesc scheme detaliate-n manualele pe care le am eu aici. Later Edit - OK - s-a rezolvat misterul - este într-adevăr "radiatorul" de la A/C. Nu cred că afectează prea tare funcționarea A/C-ului faptul că s-au dus 4 "trasee", deoarece din câte văd e destul de mare. O să merg cu el așa o vreme, probabil o să-l schimb luna viitoare, dacă nu e urgent. Merci pt. răspunsuri și pt. ajutor. This post has been edited by VyRuZ: 9 Jun 2011, 23:49 |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
nu pot din poza sa imi dau seama ce dimensiune are ... dar unix spune ca are in jur de 600 pe 400 (mm desigur). AC-ul iti mai merge? Din cate am citit pe aici pe forum compresorul se opreste daca nu mai e presiune in instalatie. Deci poti da drumul la AC si sa vezi daca mai merge. Poate ai noroc si mai functioneaza (adica nu ai pierderi de agent frigorific); oricum ai 25% sanse (ochiometric dupa cum arata, estimand o dimensiune) ca in cazul in care nu pierzi freon sa ai randament mai mic ...
PS Imi pare rau ... pentru masinuta ta ... This post has been edited by Alt_radu: 9 Jun 2011, 23:49 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
VyRuZ |
![]()
|
A/C merge și bagă rece destul de bine - l-am folosit când am revenit de la țară. Spre norocul meu radiatorul nu e spart.
Merci de răspuns, Radu. ![]() This post has been edited by VyRuZ: 9 Jun 2011, 23:51 |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Iti atasez o poza a felului in care arata radiatorul (luata de pe unix auto)
radiator_clima.jpg ( Size: 45.6k ) Number of downloads: 940 Sper sa te ajute ... mie imi pare sub 10% afectat |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
|
|
VyRuZ |
![]()
|
Merci din nou, Radu.
Întrebare întrebătoare - este același radiator și la E3 și la E4? După mintea mea ar trebui să fie, însă n-ai de un' să știi niciodată cu fabricanții ăștia nebuni de mașini. 10 Jun 2011, 13:17: Eventual dacă aveți și un cod de piesă, mi-ar fi ultra de folos. Merci anticipat! This post has been edited by VyRuZ: 10 Jun 2011, 12:17 |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Alt_radu |
![]()
|
unde am cautat am cautat pentru megane hatch 1.5 dci 2007 ... si pentru a mea tot asta figureaza ...
Am pus poza asta pentru ca banuiesc ca e facut de valeo cel original |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
VyRuZ |
![]()
|
Merci frumos, vik. O să-l schimb săptămâna care vine, dacă găsesc unul SH să cumpăr.
Later Edit - OK, mister oarecum elucidat. Am vorbit cu un mecanic și mi-a explicat că-s mari șanse ca aluminiul să fi fost deja atacat de către alte spălări repetate și înainte de asta de substanțele care se folosesc pt. a dezgheța autostrăzile-n afară (mașina e import Franța). Așadar curățați, mai ales iarna, radiatoarele cu apă din belșug dar nu la o mie de atmosfere. ![]() This post has been edited by VyRuZ: 11 Jun 2011, 11:23 |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Alt_radu |
![]()
|
@VyRuZ, nu te supara pe mine dar daca AC functioneaza de ce vrei sa schimbi radiatorul?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
|
|
VyRuZ |
![]()
|
Păi pentru că într-un bun final cred că are să se scuture de tot. Nu știu, am să-l urmăresc. Sunt duse 5 trasee din 40, ceea ce nu ar fi o problemă, însă mă calcă pe mine pe nervi.
Nu mă mai grăbesc, acum că am vorbit cu mecanicul și mi-a zis ce și cum. Nici nu-mi curg banii din portofel. Să vedem, dacă găsesc o piesă în stare excelentă, îl schimb. Dacă nu, $do_wait. |
--------------------
Renault
- B-***-**F
|
|
Alt_radu |
![]()
|
Al meu pdv ar spune asa. Lasa-l sa crape si abia atunci sa-ti pui problema, creca mai rezista o vara daca nu mai mult ... ia-l la iarna poate prinzi oferta ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 16:55 |