generalitati - fluence
![]() ![]() ![]() |
generalitati - fluence
AF80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 April 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) P1040936.JPG ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 2535 P1040937.JPG ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 2725 |
||
--------------------
Renault
Fluence Dynamique 1.5dci 105cp
2010
|
|||
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
problema se pune , de ce ai cumparat-o daca nu esti multumit de cum arata , probabil ca nu te-a obligat nimeni , cand mergi sa cumperi un lucru trebuie sa-ti si placa , parerea mea , poate altii sunt de alta parere si plus de asta ma gandesc ca te-ai mai informat de firma reno inainte sa te arunci sa-ti cumperi fluence . vorba ta daca vrei poti sa o vinzi si sa-ti cumperi ceva mai performant, dar cei mai indreptatiti sa-ti dea sfaturi sunt colegi ce utilizeaza un fluence, daca doar un scartiit de scaun caracterizeaza masina, apropo vezi ca problema poate ii de la centura de siguranta , cica alea sunt cu probleme si fac galagie
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
1.Eu am spus de la inceput ca Fluens nu merita mai mult de 10.000 Euro indiferent de dotari.
2.Pata aia de pe portbagaj este nasoala, defect de fabricatie care se remediaza in service : dezavantajul este ca lucrarea poate fi de calitate indoielnica 3. Scaunul nu trebuie sa faca asa, fugi la garantie. Stima |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
AF80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 April 11 ![]() |
aia nu e pata pe porbagaj e reflectia:D mea. la portbagaj aratam ca s-a desprins putin placa aia pe care e pus fluence
|
--------------------
Renault
Fluence Dynamique 1.5dci 105cp
2010
|
|
dimitrivegas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 January 11 From: Timisoara ![]() |
Mai sunt doua topic-uri (un an de la aparitie si loc de plans), unde puteai sa arunci devagatii.
Cat despre opiniile celor care ne stimeaza la fiecare postare, dar care habar n-au de gramatica limbii romane, ele sunt foarte tari. Nu stiu cum se face ca, mai toti astia, au Fluence chel, cu maxim oglinzi electrice, si spun ce proasta e masina si ce distrus este Renault, balind la un Golf Trendline. In acelasi timp, ei n-au bani de revizii si cer pe bursa sonde lambda din dezmembrari. Asta spune mult atat despre ce inteleg ei prin calitatea unei masini, confortul si pretul acesteia, dar si despre inteligenta lor (colantari, xenon aftermarket, folii - adica niste fineturi, dovezi ale unor gusturi alese ![]() Cei de o asemenea factura nu-si merita masinile pe care le au, cumparandu-le doar pentru ca au fost ieftine (ce sa-i explici unuia sau ce asteptari sa ai de la unul care si-a pus huse negre, penibile, pe echipare Privilege). Eu zic sa faci cum spui ei: sa vinzi masina si sa te duci la Vw. Presupun ca ai si un salariu de 1.800 de euro. Pe cand si un control la psihiatru? Cum sa stai sa masori imbinarile unei masini, sau lungimea unei usi? Atata timp liber ai la dispozitie? Altceva pe planeta n-ai de facut? Asadar, vinde-o. E praf! D-aia nici nu se pun poze cu masinile pe forum. Ca sunt jalnice si ti-e rusine cu asa ceva. PS: Ma bucur ca Renault nu prea mai baga cine stie ce reduceri, mergand mai mult pe avantaje in sistem leasing sau pachete de service. Asa se face ca un lake cu 10.000 de euro n-o sa-si mai poata lua Fluence sau Megane III (pana in luna iunie avusesera reducere 1.200 de euro la Megane sau Fluence, anul trecut au dat si 2.700), iar apoi sa posteze cat de nasoala e masina (ca si cum ar putea fi altfel o petarda fara clima, esp, cotiere si pe cheie in 2011) |
--------------------
Renault
Megane II Sedan/ Fluence
2006 Expression/2010 Privilege
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Fara suparare, dar ce probleme reclami tu mi se par absolut minore, si pe mine unul nu m-ar face in niciun caz sa ma gandesc sa vand masina. Imbinari absolut perfecte la caroserie, cu panouri asezate la mm, nu ai sa vezi decat la masini care costa de 10 ori mai mult decat fluence, iar scartaitul ala am impresia ca se rezolva foarte usor si crede-ma pe cuvant ca am vazut la o masina de peste 30.000 de euro inca din prima zi de la achizitie sa zornaie ceva prin bord. Singura chestie mai nasoala mi se pare pata de pe vopsea, dar daca e foarte greu de observat, atunci asta e. Cand or sa apara si zgarieturi pe vopsea de la fel de fel de destepti, atunci chiar nu o sa mai conteze
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
Mai asteapta sa apara indoituri de la pietricele, diverse zgarieturi si restul iti va parea minor.
This post has been edited by ciprians: 9 Jun 2011, 09:48 |
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ehe, la mine au aparut....
|
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
EndlessOne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 16 May 11 ![]() |
QUOTE(AF80 @ 8 Jun 2011, 08:58) Dupa un an de la achizitionarea masinii pot sa spun ca nu mi-as cumpara renault din nou. "Problema" cu aliniamentul usilor nu-i o problema in sine. La toate firmele, dupa o perioada se recalibreaza usile in service(daca-i cazul) Sunt multi care le trantesc de mai, mai sa-ti crape geamul si-i normal sa ti se lase din balamale, ca defapt asta-i, s-au slabit balamalele. Mergi cu ea la garantii, cum a zis si colegul Marius4. Cu pata, n-ai vazut-o de la inceput? QUOTE(mariusd4 @ 8 Jun 2011, 21:32) 1.Eu am spus de la inceput ca Fluens nu merita mai mult de 10.000 Euro indiferent de dotari. Esti rau si tocmai tu care esti chichiricios si toata ziua o mangai, ba mai mult ti-ai facut-o s-o tii o viata! ![]() QUOTE(adytym @ 8 Jun 2011, 20:56) problema se pune , de ce ai cumparat-o daca nu esti multumit de cum arata , probabil ca nu te-a obligat nimeni , cand mergi sa cumperi un lucru trebuie sa-ti si placa , parerea mea , poate altii sunt de alta parere si plus de asta ma gandesc ca te-ai mai informat de firma reno inainte sa te arunci sa-ti cumperi fluence . Ai dreptate, nici eu nu inteleg cum cumpara o masina si dupa asta nu le mai place?! Poate-i luata la loto ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
mariusd4 |
![]()
|
EndlessOne i-am crescut valoarea reala bibilind-o, acum face 10000
![]() Fluence nu e o masina rea, dar sa ramanem cu picioarele pe pamant totusi... This post has been edited by mariusd4: 11 Jun 2011, 08:36 |
--------------------
Renault/Skoda
2007/2010/2014/2012/2019
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
eu ma declar multumit de masina.
fara a fi subiectiv, per total, e o masina ok. are micile ei defecte, dar ....toate masinile cred ca au plusuri si minusuri. asa ca....daca iti place fluence-ul, il cumperi, daca nu iti place, iti iei altceva. parerea mea:))) |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Si eu sunt proaspatul posesor de Fluence Privilege. Mie-mi place masina, sunt la a treia masina Renault (Symbol, Megane 2). Bineinteles ca are plusurile si minusurile ei, dar per total este o masina ok. Foarte mult imi place ca este o masina moderna cu tot felul de optinale la moda. Daca inainte M2 nu puteai sa-l compari cu Skoda, acum Fluence-ul se poate compara linistit, d.p.meu d.v., poate pe alocuri este chiar peste Skoda.
Oricum pentru toti posesorii de Fluence (si nu numai) sa le folositi sanatosi si fara evenimente. |
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
campulaurentiu |
![]()
|
![]() BRANDUS Group: Members Posts: 68 Joined: 14 October 10 From: BUCURESTI ![]() |
chiar daca a-ti dat 16000 euro pe un fluence inseamna ca a-ti dorit cateva dotari in plus pe langa cele standard ..... nu va mai plangeti ca a-ti platit atat de mult pe masina ca probabil puteati sa o cumparati si la 12000 dar fara acele cateva delicioase dotari ...
poate ca da bine cand spuneti ca a-ti platit atat de mult pe o masina care are mici defecte.... remediabil binenteles ..... eu unul am 1 an cu ea si sincer in afara de o zgarietura a unui invidios nu am ce sa-i reprosez .......... nu e cea mai cea ..... dar fiti serios .... ce masina mai e pe piata cu atatea dotari la pretul asta ..????? |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
2010 DYNAMIC 1.5 dci - 110 cp; XENON
- B 210 CLR
|
|
DUDU D |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 21 May 07 ![]() |
QUOTE(campulaurentiu @ 27 Jun 2011, 08:43) chiar daca a-ti dat 16000 euro pe un fluence inseamna ca a-ti dorit cateva dotari in plus pe langa cele standard ..... nu va mai plangeti ca a-ti platit atat de mult pe masina ca probabil puteati sa o cumparati si la 12000 dar fara acele cateva delicioase dotari ... poate ca da bine cand spuneti ca a-ti platit atat de mult pe o masina care are mici defecte.... remediabil binenteles ..... eu unul am 1 an cu ea si sincer in afara de o zgarietura a unui invidios nu am ce sa-i reprosez .......... nu e cea mai cea ..... dar fiti serios .... ce masina mai e pe piata cu atatea dotari la pretul asta ..????? Corect!!! |
--------------------
renault
MEGANE SEDAN 4/1,5DCI, INTENS
2017
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
oare ce se mai aude de motoare mai puternice diesel?ca ziceau cei de la Vocea Clientului ca prin vara 2011 apare motorul de 1,9 dCi si pe Fluence.Pana acum nimic....sa fi vorbit iarasi in punga in bunul spirit RRo?
![]() |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
1.9dCi e foarte greu de crezut că v-a mai fi comercializat în Europa (doar pe alte meleaguri, cu taxe, impozite și norme de poluare mai lejere...) pentru că va fi înlocuit cu 1.6dCi Energy 130cp.
Din ce s-a scris pe ici-colo, pe Megane și Fluence 1.6dCi va apare anul viitor, odată cu facelift-ul la Megane III. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
inseamna ca vocea clientului mananca seminte ca de obicei....nu ma mai surpinde nimic....iar legat de ce spuneai tu ma indoiesc ca vom vedea prea curand 1,6 dCi in Romanica...Cel putin nu pana in 2013....
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu fii atât de neîncrezător, 1.6dCi va fi și în România, toate modelele care au avut 1.9dCi înainte vor fi prezente din nou în oferte cu 1.6dCi.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
EndlessOne |
![]()
|
1.6 ar fi super pe magaoaie, desi din punctu-mi de vedere, nu-ti trebuie 20 de cai (cai frumosi
![]() Consider excelent raportul 1.5-110CP, din toate punctele de vedere. E cred, motorul in viata de la Renault care scrie de ani buni, la diverse puteri, istoria fiabilitatii, consumului, s.a m.d. |
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
DFA |
![]()
|
În fapt, 1.6dCi 130cp Energy ar putea sosi pe Fluence mult mai devreme decât credeam, într-un atlas Renault din Martie 2011 acest motor este deja pregătit a fi vândut cu Fluence, în timp ce Megane III phase 2 (facelift) mai are de așteptat!
Iată și dovada: 1_6dCi_pe_Fluence___2011.PNG ( Size: 145.13k ) Number of downloads: 2000 This post has been edited by DFA: 1 Jul 2011, 14:44 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
andreicri |
![]()
|
sa dea Dzeu,dar continuu sa am dubiile mele ca il vom vedea prea curand in Romanica.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
Dupa 6 ani cu Megane 2 si 10 luni cu Fluence (ambele 1.5 dCi) pot spune cu tarie ca si urmatoarea masina are mari sanse sa fie Renault. Si nu, masinile nu sunt cadou si nici castigate la loto ci muncite de mine (prima a fost putin sub 15000 EUR iar a doua peste 16000 EUR), deci stiu sa le pretuiesc.
In 6 ani si 120000km Meagane-ul a avut nevoie doar de curatarea injectoarelor si de schimbarea capetelor de bara (pe langa reviziile normale), iar Fluence-ul a facut 20000km si nu a avut absolut nicio problema, nici macar greieri! Sigur, nu pot sa nu observ unele minusuri ale Fluence-ului (ca de ex. scaunele care au rozeta pentru lasarea spatarului) dar acestea sunt minore in comparatie cu plusul conferit de tinuta de drum, confort, sistemul audio (am Arkamis), anvelopele mai late, clima dubla, etc... Sa nu mai pun la socoteala si atitudinea dealerului AutoEuropa din Timisoara care am vazut ca de-a lungul timpului s-a schimbat mult in bine. |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
30lei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 7 September 09 ![]() |
Salutare,
cand se aprinde becul pentru motorina(sa te anunte ca nu "prea" mai ai) eu am facu plinul la ceva km dupa ce s-a aprins si au intrat vreo 50l, deci teoretic mai erau 10l. zic bine? sau poate nu l-am umplut complet ca il las sa sara singur. multumesc |
--------------------
Renault
Fluence
1.5dci / 110cp
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
intr-adevar, cam 8-10 litri ar mai fi atunci cand se aprinde becul. sper sa nu ma insel
|
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
geoshumi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 12 September 11 ![]() |
Am si eu o intrebare. Cum se comporta tapiteria asta bej? Se curata cu spor sau
![]() This post has been edited by geoshumi: 12 Sep 2011, 15:37 |
--------------------
renault
fluence 1,6, 16V
2011
- B 64 ...
|
|
snake_adi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 27 September 10 From: Pitesti ![]() |
eu am acoperit tapiteria la cateva zile, pentru ca se murdareste repede. exemplu cel mai bun este la manerele usilor. uita-te la o masina cu tapiterie deschisa la culoare
|
--------------------
>
Focus2008/Fluence 1.6 16v 110cp -
2010
- AG 001
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am si eu o intrebare, ce dimensiuni are janta de tabla la fluence ? Si alezajul central.
Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
EndlessOne |
![]()
|
QUOTE(geoshumi @ 12 Sep 2011, 15:30) Am si eu o intrebare. Cum se comporta tapiteria asta bej? Se curata cu spor sau ![]() Pregateste-ti nervii daca-ti pica lichide pe ea. Nu stiu din ce-i facuta, dar raman pete vizibile si de la o picatura de apa. Cred ca iasa culoarea din ele. Eu le-am frecat de sus pana jos pentru o pata de apa. La tavaleala tine bine, dar per total trebuie sa ai o mai mare grija decat in mod normal, unde petele sunt ascunse de culorile inchise. Spuneti-va parerea aici: http://www.reno.ro/Mutare-subforum-Fluence-t221288.html asta daca aveti una! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
kiki27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 22 April 11 ![]() |
pentru perioada de toamna -iarna folosesc huse cumparate de pe huse.ro
![]() |
--------------------
renault
RENAULT KOLEOS 2017 INTENS Energy dCi 175 X-TRONIC
. ex-Fluence 16V
|
|
geoshumi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 12 September 11 ![]() |
cei care aveti benzinar la cate turatii schimbati treapta de viteza? sper sa nu raspundeti cand se aprinde beculetul din bord.
|
--------------------
renault
fluence 1,6, 16V
2011
- B 64 ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:34 |