service unde sa fac unghiu de fuga, in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
service unde sa fac unghiu de fuga, in bucuresti
silviu dars |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|||
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
Nu e nevoie de service "bun" pentru asta. Nu e nevoie nici de topic nou!
Reglajul se face in functie de ce spune nenea computeru', si poate sa o faca orice retard...asa ca, iti recomand primul service roti care face si geometrie. |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Eu am fost in service sa-mi regleze directie, si au spus ca pentru modelul renault laguna din semnatura unghiul de fuga nu se regleaza. Ce parere ai despre asta?
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, sau eu am fost si l-am facut ca am schimbat tot la directie, desi inainte nu tragea stanga/dreapta, si dupa reglaj tragea dreapta, am pus diagnoza si aveam inclinaie 7 grade.
Asa ca sfaturile cu orice ratard, nu prea ne ajuta.. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
instabil13 |
![]()
|
QUOTE(gsalexandru @ 6 Jun 2011, 12:51) Eu am fost in service sa-mi regleze directie, si au spus ca pentru modelul renault laguna din semnatura unghiul de fuga nu se regleaza. Ce parere ai despre asta? ala nu era "orice retard". Ala era idiot cu diploma. QUOTE(StefanT @ 6 Jun 2011, 13:03) Da, sau eu am fost si l-am facut ca am schimbat tot la directie, desi inainte nu tragea stanga/dreapta, si dupa reglaj tragea dreapta, am pus diagnoza si aveam inclinaie 7 grade. Asa ca sfaturile cu orice ratard, nu prea ne ajuta.. pai acel retard trebuie sa stie sa citeasca ce valori scrie pe monitor si trebuie sa insurubeze/desurubeze pana cand valorile indicate de autovehicul se incadreaza in valorile indicate...crezi ca-ti trebuie multa carte pentru asta? ![]() Iar tu cand ai vazut ca trage in toate directiile nu i-ai dat cu monitorul in cap? ![]() This post has been edited by instabil13: 6 Jun 2011, 13:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie multa carte, dar ca toate lucrurile in Romania, se face prost. Atat am vrut sa spun, ca nu e chiar floare la ureche si un lucru pe care sa il faci oricunde.
Eu personal sunt tentat sa o fac acum la Autosoft. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba stie sa cteasca valorile daca retardul nu aliniaza conform manualului si sforile aparatului la roti.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Asta inseamna ca pana si pentru a regla o directie trebuie sa cauti un service bun. Numai eu stiu cat s-a chinuit sa-mi regelze directia si cate drumuri de incercari am facut. Cred ca aveau un calculator de proasta calitate. Dupa vreo 3 zile de teste au reusit sa-mi regleze directia. Cel putin asa se simte la volan
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
instabil13 |
![]()
|
eu unu', aveam si volanul stramb si am schimbat si caseta de directie. Am facut geometria rotilor in rahova la o baraca de cartier si masina nu trage nici stanga nici dreapta, uzura anvelopelor este uniforma si volanul este drept...e posibil sa fi nimerit eu o baraca "buna"?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Pykolo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti / Iasi ![]() |
AUTOSOFT. putin mai scump ca in alte parti, dar cica sunt cei mai buni
|
--------------------
Renault
Laguna II Expression, 1.9 DCI, 120 CP, 88 KW
- IS 12 RVC
2004
|
|
pirvualex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 August 10 ![]() |
AutoSoft clar 95 lei geometrie si rezolvi tot
![]() |
--------------------
Laguna 2
2.2 dci
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:18 |