Kit disp. prindere roata rezerva Grand Scenic 2, Componente necesare pt. fixare roata rezerva GS2
![]() ![]() ![]() |
Kit disp. prindere roata rezerva Grand Scenic 2, Componente necesare pt. fixare roata rezerva GS2
kostyka |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 October 06 From: Irun, Guipuzkoa, Spania ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGAN GRAND SCENIC LUXURY PRIVILEGE
- 4118CXH
2004 / 1,9 DCI / 120 CV
|
|||
atusca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 January 10 From: Chisinau, Republica Moldova ![]() |
Pe sit-le rusesti am gasit informatii despre confectionarea individuala a unui astfel de kit. Plases niste poze. Daca va intereseaza traducerea celor scrise din limba rusa - o pot face la solicitarea Dvs.
7 Jun 2011, 11:13: Un alt "kit" de prindere a rotii de rezerva: This post has been edited by atusca: 7 Jun 2011, 11:13 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 362.09k ) Number of downloads: 1125 2.jpg ( Size: 444.26k ) Number of downloads: 1294 3.jpg ( Size: 199.19k ) Number of downloads: 1279 4.jpg ( Size: 475.97k ) Number of downloads: 1230 1_1.JPG ( Size: 521.81k ) Number of downloads: 1295 2_2.JPG ( Size: 586.83k ) Number of downloads: 577 3_3.JPG ( Size: 602.83k ) Number of downloads: 550 4_4.JPG ( Size: 209.15k ) Number of downloads: 527 5_5.JPG ( Size: 193.48k ) Number of downloads: 461 6_6.JPG ( Size: 139.78k ) Number of downloads: 348 |
--------------------
Renault
Grand Scenic II
- C OL738
2004, 1.5 dCi |
|
kostyka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 October 06 From: Irun, Guipuzkoa, Spania ![]() |
Multumesc pentru cooperare! Interesanta idea, insa trebuie sa iti iei haine de schimb pt. a te baga sub masina sa scoti roata. Solutia nu e la fel de eleganta ca cea originala de la Renault. Si eu m-am gandit la un dispozitiv pe care sa il construiesc singur, insa ma incurca partea cu coboratul rotii. Insa ma bucura idea ca respectivul a montat roata normala in locul rotii de rezerva cea ce imi confirma idea ca se poate pune o roata normala si nu una din acelea rosii, care este recomandata pentru viteze mai mici de 130Km/h.
|
--------------------
RENAULT
- 4118CXH
2004 / 1,9 DCI / 120 CV
|
|
atusca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 January 10 From: Chisinau, Republica Moldova ![]() |
Pentru ca sa scoti roata nu e nevoie de haine de schimb, conform solutiilor din imaginile de mai sus. Mai degraba cred ca hainele trebuiesc atunci cind o pui la loc. Dar si pentru acest caz este prevazuta posibilitatea ca montarea roatei la loc sa fie facuta fara haine de schimb. Deltalii - la solicitare.
This post has been edited by atusca: 9 Jun 2011, 12:21 |
--------------------
Renault
Grand Scenic II
- C OL738
2004, 1.5 dCi |
|
kostyka |
![]() ![]()
|
Merge montata roata rezerva cu dimensiuni normale. De fapt diferenta este de doar 3 cm la latime. Am montat pe masina mea si e OK.
|
--------------------
RENAULT
- 4118CXH
2004 / 1,9 DCI / 120 CV
|
|
atusca |
![]()
|
Cum ai prins-o? Ai cuparat kit oficial? Cit te-a costat?
This post has been edited by atusca: 25 Jul 2011, 14:23 |
--------------------
Renault
Grand Scenic II
- C OL738
2004, 1.5 dCi |
|
kostyka |
![]()
|
Trebuie sa cumperi 2 piese.
Prima este dsipozitivul care contine un cablu ce se infasoara pe un mosor rotind de un surub ce are capatul in portbagaj. M-a costat 260 euro la casa Renault din Hendaya - Franta. In spania, unde locuiesc era 278 euro asa ca am decis sa iau de la francezi. In Romania originalul l-am gasit mai scump cu mult, iar echivalentul lui era la pretul celui din Franta , daca nu ma insel. L-am gasit pe internet la o reprezentanta Renault din Rm. Valcea. Cea de a doua piesa este o bucat de plastic ce ajuta la ghidarea rotii atunci cand o ridici. Asta m-a costat vreo 8 euro. In afara de astea doua piese iti mai trebuie 3 piulite, M8 cred, pt fixarea lor de masina si gata! Incerc sa pun si un foto aici. Nu stiu cum asa ca o sa atasez la mesaj cea ce am, in limba spaniola, insa se intelege si in romana. O am de vreo luna montata si nu am avut nici o problema cu ea, in sensul cum ca ar lovi de ceva fiind mai mare decat cea furnizata oficial de Renault. E adevarat ca drumurile aici sunt mai bune, insa aveam emotii la damburile montate de primarii pt. a reduce viteza in oras. Nici o problema! Attached thumbnail(s) Desen_dispozitiv_fixare_roata_rezerva_Grand_Scenic.jpg ( Size: 47.75k ) Number of downloads: 422 Attached File(s) ![]() |
--------------------
RENAULT
- 4118CXH
2004 / 1,9 DCI / 120 CV
|
|
marius17radu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 September 16 ![]() |
Buna, m-ar interesa traducerea pt kitul roata de rezerva din prima schita. Multumesc
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:24 |