Furtun admisie, rupt
![]() ![]() ![]() |
Furtun admisie, rupt
Monaco |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 30052011033.jpg ( Size: 525.68k ) Number of downloads: 389 |
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 Ph2 Concorde
|
|||
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Da taiel acolo umpic si ii bun, sau il faci cu banda izolatoare dinaia din material si ii bun
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Si la mine s-a desirat acel furtun de admisie de ceva timp si l-am inlocuit cu un tub de hota, din aluminiu, infasurat in power tape si apoi banda izolatoare pentru aspect.
Am folosit tub de hota de 75mm, ca sa intre usor la imbinarea cu rezonatorul, dar se putea folosi foarte bine si de 63mm (nu am gasit). Cel original are 55 mm. Attached thumbnail(s) admisie.JPG ( Size: 299.3k ) Number of downloads: 276 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Monaco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am lipit atunci cu un silicon de temperaturi inalte rosu (de-ala aveam in casa) l-am vopsit in negru si nici nu se mai cunoaste dupa 2 ani .
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 Ph2 Concorde
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:48 |