bandou fata
![]() ![]() ![]() |
bandou fata
alesistl |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2
2007
|
|||
xred |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 October 07 ![]() |
Trebuie demontata bara dupa care vei vedea ca sunt niste cleme (clipsuri) care te ajuta sa dai jos bandourile.
|
--------------------
Renault
Megane Estate / Laguna 2
2005, 1,5 dCi - 100 CP / 2007 , 2 dci - 150 CP
|
|
alesistl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 May 11 ![]() |
Multumesc de informatie Xred,dar mi se pare cam complicat,poate o sa incerc intr-un weekend! Vroiam sa'l schimb pe cel din dreapta ca e zgariat rau,are zgarieturi adanci! Daca stii cumva cum le pot repara,sau poate sa le chituiesc,spune'mi si mie! Mersi! O seara buna!
|
--------------------
renault
megane2
2007
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Salut.
Am si eu zgarieturi (relativ mici) pe bandorul din stanga-spate. Le-am "primit" in vreo parcare la vren magazin (nu stiu la care, caci le-am vazut dupa ce am spalat odata masina). Stie cineva cum se pot ascunde zgarieturile din bandouri? Bandourile sunt gri... A, si mai am o problema: careva mi-a frecat masina, in dreptul rotii din dreapta-spate, zgarieturi destul de adanci in marginea aripii, cam la ora 10 relativ la roata stanga-spate. Probabil e frecata de o masina mai mare... Ceva sugestii? Mersi mult tuturor. |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
"Chitul si vopselele acopera greselile"
Asta ca sa-l citez pe un vopsitor. Pentru fiecare zgarietura este o solutie. Daca dai cu unghia si agata trebuie reparat cu chit si vopsit,dar daca nu se agata unghia atunci se rezolva cu o pasta abraziva de tip"polish". @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
QUOTE(alesistl @ 29 May 2011, 20:21) Multumesc de informatie Xred,dar mi se pare cam complicat,poate o sa incerc intr-un weekend! Vroiam sa'l schimb pe cel din dreapta ca e zgariat rau,are zgarieturi adanci! Daca stii cumva cum le pot repara,sau poate sa le chituiesc,spune'mi si mie! Mersi! O seara buna! ca sa dai bara fata jos, dureaza la fel de mult cat ar durea sa schimbi 2 roti; este un tutorial complet pe site.eu n-am mai dat-o niciodata jos si a durat vreo 15 minute, pe nestiute. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
Sa nu deschid alt topic, nu gasesc nicaieri, am si eu nevoie de dimensiunile (schita) la bandourile fata de pe bara, am avut un accident si nu am gasit decat bandou pe negru iar celalalt e pe gri.....vreau sa le fac un desen complet la fiecare,
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Si la ce te ajuta desenul?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
numai am un bandou gri si unul negru, si pot sa fac un desen care sa arate si bine ca aspect general al masini,
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
mh404 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 7 January 11 ![]() |
pentru ca am vazut ca lipsesc poze clare cu bandourile fata megane 2.2 am zis sa fac si eu poze la ele si sa le ridic poate ajuta pe cineva. si asa mi-am facut masina praf si a trebuit sa ma duc si sa alerg dupa ele macar sa aiba altii idee despre cum arata exact. cel mai bine se desprind de pe bara din fata cand dai bara jos dar se pot da jos de pe bara si fara sa dai bara jos dar mai dificil.
am facut poze fata spate precum si la modul de prindere Attached thumbnail(s) bandouri_fata_prindere.jpg ( Size: 2.53mb ) Number of downloads: 772 bandouri_fata_spate.jpg ( Size: 2.86mb ) Number of downloads: 867 bandouri_fata.jpg ( Size: 2.47mb ) Number of downloads: 814 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2
1.4 16v 2007
- CT 52 MRI
|
|
sorina89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 January 13 ![]() |
stie cineva un bandou stanga fata pt megane 2 din 2004?l-am spart si nou e destul de scumpicel
Multumesc anticipat. |
--------------------
renault megane II
reanult megane II
1,6 16v
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
Sunt atat de ieftine bandourile comparativ cu pretul reparatiei ca nu se merita efortul. Asta evident daca nu vreti sa le si vopsiti in culoarea masinii . . .
|
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:59 |