Senzor Temperatura Exterioara, adaptare pentru modelele care nu au
![]() ![]() ![]() |
Senzor Temperatura Exterioara, adaptare pentru modelele care nu au
pioan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie sa montezi un senzor de temperatura in oglinda exterioara pasager si sa faci conexiunea cu ecranul.
Nu este complicat si dupa instalare se afiseaza temperatura exterioara corecta. Ai PM! NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
si eu am facut acest lucru ... am luat senzorul cu fir cu tot de pe o alta masina tot laguna ... atasez o poza sa vezi unde trebuie sa conectezi firul de la senzor ... eu am scos mufa si unde imi era lipsa am conectat dupa poza respectiva si imi arata temperatura ... sper ca reusesti ... astept rezultatele ... bafta
![]() ca sa fie inteles in poza respectiva este conectat firul de la senzor ... la tine trebuie sa fie lipsa si doar conectez ... bafta ![]() This post has been edited by deng3l: 24 May 2011, 09:31 Attached thumbnail(s) 20100510301.jpg ( Size: 621.95k ) Number of downloads: 1292 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
hmm... :-? si merge pus afisaj cu ceas si temperatura pe una care are doar ceas???
ce tre schimbaT? tre schimbata toata partea aia de sub ornamentul ala de plastic? se vede in poza ornamentul si daca ati desfacut stiti despre ce vorbesc. sau tre schimbat altceva? :-? P06_02_11_16.JPG ( Size: 652.92k ) Number of downloads: 1657 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
1994 Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@Miulik=La masina din poza trebuie sa schimbi afisajul si sa montezi senzorul de temperatura in carcasa de la oglinda pasager.
Apoi te poti"bucura"de informatia afisarii temperaturi exterioare. NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
Miulik schimbi ceasul cu unu care arata si temperatura pui un senzor de temperatura si gata
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
de unde pot face rost de senzorul acela... si de un afisaj? are cineva??
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- SB 90 MIU
1994 Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
laguna 1 ph2,clio 2,megane,etc
cod piesa 82 00 028 364 (la acesta se poate "lega"ulterior un radio-cass sau cd din gama tuner list) cod piesa 7700428029 a (acesta se poate folsii cu gama de Radio-cass/cd Radiosat de la philips) |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Doar dadeai un search...atat.
http://www.forum-auto.com/pole-technique/m...sujet328729.htm Sursa de achizitie...dezmembrari. This post has been edited by jas2: 29 May 2011, 07:16 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
pioan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 May 11 ![]() |
Ok, am facut rost de senzor! Acum vin cu intrebare stupida poate! La care oglinda se monteaza ? Stanga sau dreapta pentru ca eu am la ambele gauri.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Se monteaza pe oglinda din dreapta.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(Miulik @ 24 May 2011, 18:20) ce tre schimbaT? tre schimbata toata partea aia de sub ornamentul ala de plastic? sau tre schimbat altceva? :-? P06_02_11_16.JPG ( Size: 652.92k )
Number of downloads: 1657 trebuie schimbat si ornamentul ( sau decupat din el ), pentru ca afisajul "nou" are trei butoane. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat, eu am cu doua butoane si indica si ora si temp. va trebui decupat doar la afisaj pt ca este mai lat cel care indica si temperatura. La faza 2 e cu 3 butoane parca.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-16-AVE
RXE 2.0L 1994 cu GPL DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
deng3l |
![]()
|
Eu nu am decupat nimica ... am inlocuit doar afisajul ce indica si temperatura si plasticul acela intra exact si nu trebuie modificat sau facut nimic altceva.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(deng3l @ 7 Jun 2011, 08:09) Eu nu am decupat nimica ... am inlocuit doar afisajul ce indica si temperatura si plasticul acela intra exact si nu trebuie modificat sau facut nimic altceva. inseamna ca diferenta intre afisajul cu doua sau trei butoane este doar "marimea" butoanelor si nu numarul lor. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 00:02 |