Teapa la achizitionarea unei masini noi, nu mi-au validat un tichet
![]() ![]() ![]() |
Teapa la achizitionarea unei masini noi, nu mi-au validat un tichet
nini |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai asta este de cand lumea ... nu casti ochii ... casti buzunarul ... asta este ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
nini |
![]()
|
Da ai dreptate.
Dar nu ai cum sa verifici decat daca stai dupa tepari aia si verifici fiecare virgula. Dar ideea e ca m-am pregatit sa verific marfa(masina) nu ce fac cei platiti sa-si faca treaba. 19 May 2011, 14:57: Pentru cei care achizitioeaza masini noi un sfat: Puteti scrie mail (cu atasament tichetul scanat) la REMAT (cel ce a eliberat tichetul ) sau sa sune pentru a avea certitudinea ca tichetele sunt valide This post has been edited by nini: 19 May 2011, 14:57 |
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un coleg care si-a cumparat o masina de nici 2 saptamani. A preferat sa cumpere tichetele de la ei (chiar daca a dat un pic mai mult pe tichet decat avea sanse sa gaseasca pe piata) tocmai pentru a evita astfel de neplaceri.
@nini: nu prea inteleg din ce scrii tu, dar n-ai de gand sa faci nimic? Reclamatie (eventual la firma mama din strainatate), un OPC ceva? Macar niste bonusuri pe la primele revizii ceva daca obtii si tot e ceva. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
mergi inapoi la dealer si le prezinti tichetul sa iti dea banii pe el intrucat te-au mintit si ca el este valabil - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Vad ca se vorbeste la plural...si nu cred ca e cazul. Pentru ca daca anunti conducerea acelui dealer s-ar putea sa descoperi ca acel "reprezentant" de vanzari sa actioneze independent, adica de capu' lui.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
nini |
![]()
|
Salutare,
norocul meu este ca am deja un posibil client la tichet si poate-l dau zilele urmatoare daca am noroc in aceeasi bani. Oricum o sa fac aceste sesizari mai intai pe forum si mai apoi o sa incerc si cu ceva mail-uri la ziare ca si ei trebuie sa publice ceva in lipsa de alte scandaluri. De mers la ei nu mai am de ce deoarece nu am nici o dovada (scrisa sau eligibila) ca mi-au refuzat tichetul. De fapt eu apar inregistrat cu trei tichete la ei . Nimeni nu poate spune in afara de mine ca am avut un al patrulea tichet in ecuatie. Mersi oricum de reactie tuturor si spuneti si voi la cei care vor achizitiona masini noi ca viata nu e roz chiar daca masina noua iti ia ochii |
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
cu cat ai cumparat tichetul de la dealer?
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 19:07 |