[VAND] tuica de tara, facuta la cazan
![]() ![]() ![]() |
[VAND] tuica de tara, facuta la cazan
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
sus
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Salut, din ce zona este, cate grade si din ce-i facuta?
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
and_rei |
![]()
|
se fabrica in iasi de bunica mea.grade nu stiu sa ti zic.cred ca vreo 30-40 habar n am.e facuta din vin
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
inca valabil.astept mesaje pe PM
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
sus
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
in ce zona din bucuresti esti?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
and_rei |
![]()
|
berceni
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
suus
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pt. degustare nu trimiti si tu o monstra? Vre-o 2-3 litri cred ca sunt de ajuns:d
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Parerea mea e ca nu prea stii tu despre ce vorbesti. Da nu-i bai.
![]() E facuta din boasca, nu din vin. Si n-are cum sa aiba doar 30 de grade. Una ca te speli cu ea pe dinti si a doua ca n-o cumpara nimeni la banii aia daca are grade cate spui tu. Iti dau pe PM adresa, sa trimiti o damigeana plina, ca io ma decid cam greu. ![]() Exista prin oboruri, gorbacioave, un test de alcool. E vreo 4-5 lei. Din ce spui tu eu sunt convins ca e o tuica buna. Ori bagi testu', ori imi trimiti mie o stacana, ca i-l fac io. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jun 2011, 19:02) Parerea mea e ca nu prea stii tu despre ce vorbesti. Da nu-i bai. ![]() E facuta din boasca, nu din vin. Si n-are cum sa aiba doar 30 de grade. Una ca te speli cu ea pe dinti si a doua ca n-o cumpara nimeni la banii aia daca are grade cate spui tu. Iti dau pe PM adresa, sa trimiti o damigeana plina, ca io ma decid cam greu. ![]() Exista prin oboruri, gorbacioave, un test de alcool. E vreo 4-5 lei. Din ce spui tu eu sunt convins ca e o tuica buna. Ori bagi testu', ori imi trimiti mie o stacana, ca i-l fac io. ![]() Eu sunt de parere ca spune bine initiatorul postului.... tuica/rachiul se face si din vin.... mai studiaza putin procedeul si variantele de productie si ai sa te lamuresti!!! din vinul vechi se poate face... |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
and_rei |
![]()
|
ma eu v am zis.nu stiu sigur cate grade are dar stiu ca este facuta natural,cum se spune.din propriul cazan al bunicii.ea mi a zis ca o face din vin.nu stie nici ea cate grade are
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
and_rei |
![]()
|
sus
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Codrin-Bacau @ 11 Jun 2011, 21:52) Eu sunt de parere ca spune bine initiatorul postului.... tuica/rachiul se face si din vin.... mai studiaza putin procedeul si variantele de productie si ai sa te lamuresti!!! din vinul vechi se poate face... Nu te lua dupa denumire ca te inseli. Este vorba de tuica facuta din "tescovina de struguri" si nicidecum din vin. Peste strugurii storsi mai pune putin zahar si-i lasa la fermentat, plus un pic de apa si apoi in cazan. Daca au fost strugurii dulci se renunta la zahar, ca-i scump. Poate ne confirma andrey. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Codrin-Bacau @ 11 Jun 2011, 21:52) ![]() Ma intereseaza mai putin variantele date in DEX, mai ales atata vreme cat nu corespund cu variantele celor care asta fac din tata-n fiu. Tuica se spune la distilatul obtinut din prune, rachiu la cel obtinut din boasca, iar palinca la cel obtinut din alte fructe (mere, pere, caise...) Bafta la vanzare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 15 Jun 2011, 19:24) Nu te lua dupa denumire ca te inseli. Este vorba de tuica facuta din "tescovina de struguri" si nicidecum din vin. Peste strugurii storsi mai pune putin zahar si-i lasa la fermentat, plus un pic de apa si apoi in cazan. Daca au fost strugurii dulci se renunta la zahar, ca-i scump. Poate ne confirma andrey. QUOTE(Victoras2001 @ 15 Jun 2011, 21:02) ![]() Ma intereseaza mai putin variantele date in DEX, mai ales atata vreme cat nu corespund cu variantele celor care asta fac din tata-n fiu. Tuica se spune la distilatul obtinut din prune, rachiu la cel obtinut din boasca, iar palinca la cel obtinut din alte fructe (mere, pere, caise...) Bafta la vanzare. Eu inca sustin ce am scris... se poate face din vinul ramas din alti ani, care sa zicem ca nu se mai bea sau are gust de butoi..etc. Se trage vinul si iese rachiu din vin. This post has been edited by Codrin-Bacau: 16 Jun 2011, 08:57 |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
and_rei |
![]()
|
sus
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
ianys_andrey nu vrei sa clarifici lucrurile si sa ne spui din ce este facuta tuica, din vin sau din tescovina de struguri?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
and_rei |
![]()
|
din vin
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 22:22 |