Topul Drumurilor proaste din Romania, Versiunea RenoForum Romania
![]() ![]() ![]() |
Topul Drumurilor proaste din Romania, Versiunea RenoForum Romania
Maxy25 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Nominalizez Pitesti-Campulung. Portiuni in care apuci sa accelerezi si dai de-o groapa cat masina. Macar daca drumul avea gropile mai dese, nu apucai sa iti strici rotile.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Pe drumul Caracal-Craiova de la intrarea in judetul Dolj , sunt gropi mari una langa alta pe o portiune mica si desteptii le-au astupat cu pamant , acum dupa ploaie iar s-au facut
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Voi nu ati condus prin republica Moldova, sa vezi acolo drumuri, Bulgaria e parfum.
DN21 pe portiunea Lazu-Slobozia. Daca nu are gropi, e ondulat ca dracu'. Mai e Pitesti-Curtea de Arges-Vidraru-Balea Lac, la fel, daca nu-i gaurit, e ondulat. Braila-Ramnicu Sarat, jumatate din drum e ondulat si cu gauri, Braila-Maicanesti, Ramnicu-Sarat-Nanesti. Tulcea-Constanta, facut praf in multe portiuni de camioanele supraincarcate ce transporta piatra. |
--------------------
.
.
.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
resita-valiug-3ape
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Intrarea in Tg. Mures dinspre Cluj, intre Auchan si Hotel President. Parca mergi pe traverse de cale ferata, mama lor de placi de beton roase si gaurite.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
TR, GR , HR si CV . Drumuri mai proaste ca in judetele mentionate nu am vazut. Apropos (cine este din zona) cum se prezinta Sf Gheorghe - Tusnad- Gheorghieni? ori TR dj504?dj506? iadul frate.Nu mai zic ca iarna sunt rupti de lume.
This post has been edited by M i h a i: 9 May 2011, 20:22 |
--------------------
------
------
------
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Tragoviste-Sinaia
Campulung-Targoviste (aici mi-am nenorocit catalizatorul acum cativa ani, acum nu stiu cum se mai prezinta) Pitesti-Campulung Sf.Gheorghe - Miecurea Ciuc - Gheorghieni - Bicaz This post has been edited by Highwayman: 9 May 2011, 21:00 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De la Gheorghieni la Bicaz este foarte ok drumul. Nu stiu ce vezi tu asa stricat la el
![]() This post has been edited by M i h a i: 9 May 2011, 21:03 |
--------------------
------
------
------
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
strazile din galati . unde nu sunt gropi e valurit.nu pricep cum dupa ce il repara drumul e mai rau ca inainte.si daca il tasezi cu maiul si tot nu iese asa valurit cum iese dupa "reparare" .
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Mihai, am fost acum doua saptamani pe acolo si mi s-a parut varza si intre Gheorghieni si Lacul-Rosu. Au fost portiuni unde am mers cu 20km/h, mai ales pe serpentine unde nu stiai ce te asteapta dupa curbe. Si mi s-au parut si destule portiuni cariate intre Chei si orasul Bicaz.
9 May 2011, 21:58: Cel putin mie asa mi s-a parut, poate in comparatie cu alte zone o fi chiar bun. In schimb m-am intors pe Piatra Neamt-Bacau-Buzau-Bucuresti si a fost o placere. This post has been edited by Highwayman: 9 May 2011, 21:58 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pitesti - Campulung, dezastru. Acum doua saptamani am facut un drum de vreo 700 de km prin tara, si astia 50 de km au fost singurii cu adevarat prosti. Ar mai fi si Campulung - Curtea de Arges, acolo e prost cam tot drumul, nu doar portiuni.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
DJ107C
Prietenii stiu de ce. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Oradea - Marghita, jud. Bihor - bobardament nuclear de-a dreptul.
Oradea - Beius - Stei - Deva - execrabil, acuma mai nou au plombat ceva, dar iti rupi masina in doi timpi si trei miscari daca nu esti atent. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
QUOTE(Highwayman @ 9 May 2011, 20:58) Tragoviste-Sinaia Am trecut in iarna pe acolo. Era acceptabil. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=513...dpost&p=2858447 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Highwayman |
![]()
|
Am trecut de Paste si mi s-a parut execrabil.
This post has been edited by Highwayman: 10 May 2011, 15:40 |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 9 May 2011, 22:08) strazile din galati . unde nu sunt gropi e valurit.nu pricep cum dupa ce il repara drumul e mai rau ca inainte.si daca il tasezi cu maiul si tot nu iese asa valurit cum iese dupa "reparare" . Precizeaza si ca "strazile care n-au fost blocate deja"... Mie mi-e scaba stiind adevarata cauza a drumurilor reparate prost, si anume licitatiile castigate pe criterii politice. |
--------------------
.
.
.
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
DN4 Bucuresti-Oltenita.daca aveti drum prin oltenita evitati bulevardele mari(sunt doar 3
![]() This post has been edited by Privilex: 12 May 2011, 19:42 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 9 May 2011, 22:08) strazile din galati . unde nu sunt gropi e valurit.nu pricep cum dupa ce il repara drumul e mai rau ca inainte.si daca il tasezi cu maiul si tot nu iese asa valurit cum iese dupa "reparare" . Asta se intampla mai ales pe strazile care sunt reabilitate complet, incluzand utilitatile...apa, canal etc. In loc sa refaca fundatia drumului ei arunca materialul rezultat din excavatie de-a valma fara sa-l taseze. Il lasa asa vreo 2 ani, drumul se face valuri, apar si gauroaie sub stratul de asfalt, din alea in care cazi cu masina ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
pitesti - campulung... dezastru... daca astupau gropile cu guma de mestecat si tot era mai bine... In masa de tara... ajungi sa te bucuri ca ajungi teafar la pitesti/campulung :-w
This post has been edited by R-NOS: 13 May 2011, 01:44 |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
aceiasi situatie DN 65A - Pitesti- Rosiori de Vede
|
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@Dan73: ei rascheteaza unde e gaura si vin cu plomba.Dupa plombare numai valuri de nici cu lopata daca nivelau nu iesea asa.
Galati -Iasi prin Barlad.Rau drum.Mai bine ocoliti prin Bacau. |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Dej-Baia Mare
Baia Mare - Satu Mare Baia mare - Sighet Sighet - Borsa Baia Mare - Cavnic Cavnic - Barsana Barsana - Moisei Sighet - Orasu nou Baia Mare - Tg Lapus Practic toate arterele principale din judetul Maramures ^^ voi va plangeti de 2-3 drumuri, pe cand faceti o vizita in MM ? asa de dragul greierilor, anvelopelor taiate, amortizoarelor indoite, jentilor fisurate/crapate/indoite ? CF ultimului raport al comisieidecenzuratcareevalueazaniveluldeinfrastructurasicalitateainfrastructurii , Maramuresul e pe ultimul loc in tara. Astea fiind zise, nu am nimic personal cu voi, dar va recomand cu caldura sa faceti un drum de suceava-iacobeni iar apoi sa continuati pe relatia Iacobeni-Borsa. Sa nu fiu inteles gresit, Iacobeni-Borsa = calitatea romaneasca cu materiale care ies scriptic dar nu faptic ca deh.... mai trebuie o masina, un teren un apartament ceva. This post has been edited by Mrija: 13 May 2011, 18:29 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Maxy25 |
![]()
|
Revin cu un nou drum (daca se poate numi asa) este DJ 1J , care face legatura Intre lucalitatea Hoghiz(DN 13) si Sercaia (DN1). Sa nu va ganditi vreodata sa-l folositi este praf , praf mai tot dumul e plin de gropi nu ai pe unde sa le ocolesti sunt peste tot de la mari la foarte mari , la un moment dat am vrut sa o iau pe camp, era mai bine decat pe drum. Nu mai calc in veci pe acolo . Daca veniti dinspre Tg. Mures sau Odorheiul Secuiesc si doriti sa ajungeti la Fagaras cu masina intreaga fara sa mai treceti prin Brasov alegeti o alta varianta.
![]() |
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Aveti grija pe Pitesti-Campulung ca acum au decupat in jurul gropilor si le-au facut din mici in ENORME!!!!. Si un tir are probleme daca prinde una d-aia. Mai ales pe la inceputul drumului mergeti pe banda 2 ca sa nu ramaneti cu rotile rupte. La vre-un km dupa unde se face dreapta sa ajungi la Mioveni se lucreaza si se merge foarte prost. Eu am intors si am luat-o prin Mioveni.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 10 Jun 2011, 16:40 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Navodari - Corbu - Sacele. Mai mult groapa decat asfalt, Nu calcati pe acolo niciodata ca va adunati piesele de pe drum.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Maxy25 |
![]()
|
QUOTE DJ 131C (DN13 - Racos) - portiunea situata intre DN 13 si podul de caleferata (apx. 6 km) drumul este praf, nu se poate merge mai mult de 10-15 km/h risc de rupere a masinii S-a asfaltat toata portiunea mentionata , refacut infrastructura din temelii, se merge cu a 5-a (in sfarsit). ![]() This post has been edited by Maxy25: 20 Jun 2011, 21:23 |
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
nominalizez si eu 112A (Codlea-Halchiu-Bod-Harman) ... asfalt de maxim 2 ani, deci proaspat, facut de consiliul local, dar materialul lasa de dorit. Dupa o iarna si o vara, drumul lasa de dorit la un nivel pe care nu si-l poate imagina nimeni. Gropi de 30 de cm, ca sa fiu indulgent, unele si mai mari si dese ca dupa bombardament. Daca esti cu altceva decat cu bicicleta nu ai sanse. Nu inteleg cum a fost facut
![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2005 1.5 dCi 82 CP
- BV 92 ABO
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
In Cluj-Napoca str Oasului
In jud Satu Mare, E60 catre vama Halmeu |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 14:04 |