Atelier cutie viteze, cat mai profesionisti
![]() ![]() ![]() |
Atelier cutie viteze, cat mai profesionisti
prise |
![]()
|
||
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu am avut cutia distrusă la Master și am fost la Cluj cu ea. În funcție de cât de distrusă e, poate fi reparată sau nu. Oricum, dacă te duci cu aia veche, îți pot da și un discount ceva. La mine așa arăta cutia. A rămas fără ulei în urma unei schimbări defectuoase a ambreiajului și a cedat axul central. Am lăsat-o la ei. Am luat alta direct de la ei. Deja reparată. Din păcate după 4 luni mi-a cedat sincronul la a 3-a, dar am garanție 6 luni, deci o să mă duc cu mașina la ei să mi-o repare.
Sunt cei din anunțul ăsta: http://clujnapoca.olx.ro/cutie-viteza-rena...i-iid-103554544 This post has been edited by ssilviu: 4 May 2011, 19:06 Attached thumbnail(s) 2010_12_17_15.24.24.jpg ( Size: 786.62k ) Number of downloads: 1053 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
Nu am desfacut inca cutia, doar am dat-o jos. Am luat legatura cu cei pe care ii recomanzi , au o cutie pe stoc numai ca a mea e PF 6005 iar a lor e PF 6006. Mi-au cerut 1000 euro sau un discount de 200 eur daca o dau pe cea veche. La mine a curs uleiul din ea si s-a gripat. Mai este oare vreo sansa sa o repar? Plus ca e marele dezavantaj ca daca o iau de la ei si se strica dupa 6 luni cand numai ai garantie ce fac, iau alta? Tu de ce nu ai reparat-o pe a ta si cu ce pret ai cumparat-o pe cea reconditionata?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
A mea era distrusă destul de rău. Inclusiv capacul era crăpat. Deci trebuiau schimbate prea multe prin ea. Din păcate la mine șoferul a mai mers cu ea, după ce în prealabil s-a gripat, și de aici dezastrul total.
La tine poate merge reparată. Dacă ți-o repară, te costă mai puțin. Dar acum, faptul că oamenii îți oferă garanție 6 luni pentru ceva sh, eu zic că este un caz fericit. Dacă nu îți convine, ești liber să cumperi una nouă. O să paralizezi când afli cât costă una. Sau să cumperi una sh, bună, de pe dezmembrări, care costă in jur de 1400 de euro iar garanție nu prea sunt sigur că va ajunge la 6 luni. E decizia ta. This post has been edited by ssilviu: 5 May 2011, 00:07 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
ssilviu, am o intrebare de incepator: cum se manifesta o cutie gripata?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
prise |
![]()
|
Pot sa iti raspund si eu la intrebarea asta. Numai functioneaza
![]() Acum revenind la cutie clar am sa iau una second hand dar mai intai am gasit un atelier in Brasov care repara si zic ca au experienta multa si am sa incerc cu ei. Ma costa 100 lei sa se uite la ea. Cei de la Cluj cereau 600 lei, cam mare diferenta si daca nu poate fii reparata am sa ia una sh. Multumesc pentru raspunsuri ssilviu si pentru promtitudine. Numai bine. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(cnisav @ 5 May 2011, 01:57) Păi la mine efectiv se blocaseră roțile de tot. Nu mai mergea mașina nici măcar tractată. Mergea ambreiajul, dar cam atât, pentru că și pe liber, când luam piciorul de pe ambreiaj, se oprea motorul. Prise, niște informații despre atelierul ăla poți să dai? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
prise |
![]()
|
http://www.cutiiviteza.ro/articles.html asta e site-ul lor. Ce parere ai?
Baietii erau plecati la raliu acum si abia luni o sa se apuce de cutie. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
prise |
![]()
|
Vesti proste cu cutia, numai poate fii reparata. Deci cine mai stie un loc de unde as putea cumpara un sh astept recomandari. Cei de la Cluj recomandati de ssilviu nu au cutia potrivita.
Multumesc. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:09 |