Parere pachet statie si antena, Intek si Sirio
![]() ![]() ![]() |
Parere pachet statie si antena, Intek si Sirio
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
contLord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
Eu ti-as recomanda statia asta: "Cobra 19DX IV EU" am mers mult cu ea pe un boxer in schimb nu stiu ce antena avea, in tot cazul una lunga ca abia incapea inauntru ca nu o lasam afara
![]() This post has been edited by contLord: 6 Oct 2011, 16:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
yo4lhr |
![]()
|
![]() om fi noi prosti, dar inculti nu suntem Group: Members Posts: 93 Joined: 5 July 10 ![]() |
cam lunga antena aia; o sa arati ca troleul; glumeam, cauta o antena ceva mai mica, stiu eu, ceva sub 1,6m; eventual ML145 cea mult laudata/apreciata
eu am o chinezarie de 1,2m care merge excelent, DAR are montura cu surub+fluture ceea ce este un MARE dezavantaj in timp parerea mea ![]() |
--------------------
logan
mcv
2007, 1,6
|
|
Dan P |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 November 08 ![]() |
Mie imi pare ok pachetul, pretul la fel. Ai squelch automat si difuzor frontal la statie, mai putin important alimentare 12/24v si roger beep. Intek -ul e o marca buna, chiar daca 150-ul e facut in China. Eventual poti lua in calcul si Intek 550 Power la 4 sau 12w cu/fara ecou, tot difuzor frontal, produsa in Thailanda, mai scumpa cu vreo 100 lei. Cobra 19 nu are squelch automat.
|
--------------------
Renault
11 Automatic
1987
- DAH-288A
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
din cate stiu eu sqeelchu automat merge numai in AM. deci daca stai pe 22fm 99% din timp nu te ajuta cu nimic.
sau stiu eu gresit? ![]() eu la masina am intek M100 (ala cel mai banal) si o antena mica de 20 de cm cu baza magnetica. isi fac treaba decent amandoua. antena merge +210 km/h ca nu o ia vantu' ![]() la camion trebuie sa iau sapt asta ceva mai de doamne ajuta. cred ca statia ramane tot intek m100 ca e cea mai ieftina dar ma orientez la o antena calumea de 1,6m cu printere surub-fluture. ==> go for intek! stima! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Dan P |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 November 08 ![]() |
Squelch-ul automat merge si la FM, M-100 e OK, numai ca nu are. In schimb e mica, fiabila, ieftina. Mie mi-a placut.
|
--------------------
Renault
11 Automatic
1987
- DAH-288A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:23 |