Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme servodirectie clio symbol

geosnyper
post 4 May 2011, 09:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bacau

Salutare! Se pare ca am dat de niste probleme destul de mari zic eu (la prima vedere,oricum nu ma pricep prea mult)!
Ieri dimineata cand m-am urcat la volan am constatat un huruit puternic in volan cand viram! (era pt a doua oara cand o pateam) iar primul lucru care l-am facut a fost sa verific uleiul de servo. Dupa cum cred ca banuiti ,intradevar era gol bidonasul! Am adus la nivel uleiul ,zgomotul a incetat.Mentionez ca e a doua oara in cateva luni cand refac nivelul la uleiul de servo. Am fost cu ea la mesterica si s-a uitat la caseta!Rezultatul e urmatorul,pierd uleiul pe partea soferului (stanga)pe la un simering la iesirea din caseta cred! Nu stiu sa va zic mai mult pt ca nu-s de meserie,din cate am vazut si eu si mi-a aratat si mecanicul pierderea nu e pe la bielete mi-a explicat el dar ma uitam ca vaca la bariera ca oricum nu intelegeam nimic!
Intrebarile ar fi:
- Se gaseste kit pentru caseta de cumparat (atat am retinut si eu ) sa pot schimba simeringurul ala sau singura varianta este sa cumpar alta caseta de directie(cred ca e enorm de scumpa daca intradevar asta e singura solutie)

E un Clio Symbol 2001 ,1,4 ,benzina ...cred ca e editia limitata din cate am inteles eu,nu s-a fabricat decat cateva luni!

--------------------
Renault Clio Symbol 2001 / 1.4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
martzipan2004
post 4 May 2011, 10:12
Post #2

the fuck's your problem....

From: bucuresti

--------------------
BMW F11 2016 - B 67 ELT
Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km
Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^
Opel Combo 1.7 DTI 2010[B]
+
geosnyper
post 4 May 2011, 12:02
Post #3

Membru incepator

From: Bacau

multumesc frumos

--------------------
Renault Clio Symbol 2001 / 1.4
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 10:42
Dacia