Baie ulei fisurata clio II
![]() ![]() ![]() |
Baie ulei fisurata clio II
bata_razvan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 845 Joined: 28 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio II bicorp 1.2 16V 75HP
2002
|
|||
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Materialul cred ca este duraluminium, si nu cred ca exista solutie de lipire doar sudare, pentru asta trebuie data baia jos si mers la un atelier specializat in suduri. Cred ca mai ieftin si mai rezonabil iesi daca cumperi una de la dezmembrari, avand in vedere ca e fisurata in zona busonului o sa fie destul de greu de sudat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
nascutinvingator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 12 August 08 ![]() |
QUOTE(bata_razvan @ 2 May 2011, 16:24) am facut revizia si la vreo 2 zile am observat pata de ulei sub masina , m-am bagat sub ea si am observat ca la vreo 2-3 mm deasubra busonului este baia fisurata foarte putin si ma intrebam daca exista vreun adeziv ceva care sa lipeasca acolo ceva care sa lipeasca metalul adica fonta sau aluminiul din ce e facuta baia....stie cineva ceva??? Poți să o lipești cu poxipol ,nu e nevoie de sudură pentru că acolo uleiul nu are altă presiune decât cea datorată greutății sale. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,4 8V GPL
2002
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai si cu temperatura ce face? Ca are o temperatura destul de mare.
Pana la ce temperatura rezista poxipol? |
--------------------
.
.
.
|
|
nascutinvingator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 12 August 08 ![]() |
Poxipolul este rezistent la caldura ,eu o am asa din iunie 2010 si inca rezista.
E solutia cea mai usoara si ieftina ,sa dai baia jos sa o sudezi sau sa pui alta e prea complicat ,nu se merita,poate macar sa incerce si doar daca apar alte probleme sa recurga la sudura sau inlocuire. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,4 8V GPL
2002
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
tot la Poxipol m-am gandit si eu, dar e o improvizatie pana iti schimbi baia de ulei. Am mai lipit cu Poxipol la Super Nova, nu mai tin minte cat a tinut, dar tot la schimbare am ajuns.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Am fisurat odata baia la un Golf IV, se prelingea ulei, dar nu in cantitati mari. Am batut acea fisura usor cu un ciocan mic, mai bine zis cu muchia acestuia, astfel incat uleiul nu mai curgea. Apoi am smirgheluit pentru o priza mai buna si degresat suprafata, apoi am aplicat Bison Epoxy Metal, n-au mai fost probleme...pana cand un coleg a spart baia de tot. Cand au dat-o jos, acea lipitura arata exact ca o sudura, asa au crezut si cei din service, au zis ca a mai fost sudata...
Eu sunt convins ca se poate repara usor daca nu e fisurata tare. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:44 |