clio sport anglia, schimb volan
![]() ![]() ![]() |
clio sport anglia, schimb volan
kery_alex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|||
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Parerea mea e ca nu se merita sa schimbi, adica costurile ar fi prea mari.
Daca vrei sa faci asta, ai avea de schimbat bordul, fete usi, coloana volan, caseta directie, pedalier, conducte clima, chiar si stergatoarele, ca la ei sunt puse 'invers'..asta asa in mare, plus ca apoi ar cam trebui sa treci pe la RAR sa-ti omologheze modificarea nu ? This post has been edited by Racky: 2 May 2011, 09:21 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu te supara taxa de prima inmatriculare si faptul ca volanul este pe dreapta poti sa o lasi asa si sa o inmatriculezi fara alte modificari.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
claudiu.manda |
![]()
|
![]() Think green! Group: Members Posts: 369 Joined: 19 July 10 From: Bucharest ![]() |
O modificare va trebui adusa farurilor. E un accesoriu ce se monteaza farurilor specifice circulatiei pe stanga atunci cand trec pe circulatia pe partea dreapta.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp 10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011 50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013 |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
in ce scop te gandesti s-o folosesti ? Hungaroring-ul nu e chiar atat de departe, o iei ca masina de duminica pentru circuit ? foarte misto ideea
![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Racky @ 2 May 2011, 09:21) Parerea mea e ca nu se merita sa schimbi, adica costurile ar fi prea mari. Daca vrei sa faci asta, ai avea de schimbat bordul, fete usi, coloana volan, caseta directie, pedalier, conducte clima, chiar si stergatoarele, ca la ei sunt puse 'invers'..asta asa in mare, plus ca apoi ar cam trebui sa treci pe la RAR sa-ti omologheze modificarea nu ? Ar mai fi instalatia electrica de schimbat+pompa de servofrana (defapt conductele si pompa de frana cu servofrana). Intr-un cuvant nu prea se merita dar ramane la latitudinea ta. This post has been edited by mad_biker: 2 May 2011, 14:47 |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
kery_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
ideea e ca am gasit la 2000-2200 de lire masina si pe aici sunt pe la 8000 si vreau sa-mi fac o machetuta de dat fum la bmw-uri si faza e ca am service deci manopera si uneltele ar fi gratis. Ma gandesc ca daca ies cu ea in vreo 5000 ar fi super ok
|
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
parerea mea este sa cauti inca un clio 2 normal in 2 usi( cu volan pe stanga) si sa faci transplantul de pe clio 182.
This post has been edited by lucianm: 2 May 2011, 16:18 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Eu am vrut sa iau o Laguna cu volan pe partea dreapta. Gandul meu era sa o inmatriculez asa. farurile sa regleaza invers si se monteaza o oglinda in partea stanga sus omologata RAR. Mai necesita si efectuarea unui tunel de aer la Bucuresti si masina este ca si inscrisa.
Si inca imi mai pare rau ca nu am luat-o. Calitatea este mult superioara fata de restul europei atunci cand vorbim de insula. Daca ii faci modificari pierzi la capitolul calitate, iti raman gauri si fieratanii tipic chinezariilor. Si in plus isi pierde tot farmecul. Stii la ce ma refer daca ai condus-o deja. Ca parere personala spun ca se poate, dar nu se merita. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Daca e facuta ptr anglia , nicio cheie fixa sau bituri nu se potriveste , ale lor sunt pe alte masuri si te uiti lung la orice surub sau cumperi special o trusa de scule ptr ea.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
am avut si eu un vis de acest gen.... in uk am gasit un clio v6 2003.....un vis.... si la bani acceptabili..... da dupa ce am dicutat cu ceva amici in ro mi s-a spus sa imi iau gandul..... la cate modificari sunt de facut nici macar nu ma gandesc sa il mai iau nu se merita ca taxe sa il tin in uk nici sa il aduc acasa
Pacat......... |
--------------------
renault
clio
2002
- B 30 AEJ Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
luati o camera video si un monitor de vreo 7 inchi si nu aveti nevoie de volan pe partea cealalta
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
am gasit asta ,intamplator .nu stiu ce incredere poti sa ai...poate ajuta cu ceva ...
http://forum.computergames.ro/87-auto-moto...ice-masina.html |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
dumiDude |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 07 ![]() |
cutia de viteze nu trebuie si ea schimbata daca faci tranzitia de pe dreapta pe stanga?
|
--------------------
renault
clio symbol 1.5 dci
2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cutia nu trebuie schimbata dar restul DA!
Caseta de directie Plansa de bord Comanda pedalelor(Frana...) Instalatia electrica(cutia de sigurante este pe partea sofer) Farurile Stergatoarele Scaunele fata(anumite reglaje sunt doar pentru sofer) Etc... NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |