Ghidaj rulment presiune, e rupt
![]() ![]() ![]() |
Ghidaj rulment presiune, e rupt
st3fun |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 January 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 eRT
- CT-27-SSD
1998 - versiunea 1996 - motor K7M-A-702 66kw
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ce anume s-a rupt la rulmentul de presiune?
Ca el culiseaza pe arborele care intra in cutie(de forta). Daca s-a rupt ceva la rulment poti sa-l inlocuiesti cu altul,nu este chiar asa scump. NB! This post has been edited by espacern: 13 Apr 2011, 22:10 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
st3fun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 January 07 From: Constanta ![]() |
Tija asta notata cu 1, in partea cutiei (care nu se vede in poza asta) este acoperita de un cilindru de metal pe care vine apoi rulmentul de presiune. Acel cilindru ma intereseaza
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 eRT
- CT-27-SSD
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Imi pare rau dar in programul de piese nu se regaseste aceasta piesa(cilindrul care vine pe arbore).
Daca este scris ceva pe el,un cod/cifre/nume producator cred ca-l poti identifica pentru o comanda ulterioara. NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
st3fun |
![]()
|
am gasit piesa respectiva, in jur de 200 roni (nu se potriveste cea de logan). s-a demontat cutia s-a schimbat acea componenta, s-a pus kitul nou si acum merge bine dar totusi, simt o mica trepidatie in pedala, si cand m-am uitat la furca, trepideaza usor. sa fie datorita motorului care trepideaza si el? sau este vreun defect de montaj?
Kit ambreiaj LUK Germany - 360 roni Ghidaj rulment presiune - 200 roni Ulei MOBIL1 75w90 (3,5 Litri) - 240 roni Manopera - 900 roni (dat jos cutia,demontat cutie,montat kit,pus cutia la loc) |
--------------------
Renault
Megane 1.6 eRT
- CT-27-SSD
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai reparat-o la reprezentanta de a costat atat manopera? Mai mult de vreo 400 lei nu avea ce sa coste. Eu am platit pentru cealalta masina (audi) 450 lei schimbarea motorului, inclusiv montaj anexe la un service normal.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:03 |