achizitionare megane coupe 1.9 dCi, 2001
![]() ![]() ![]() |
achizitionare megane coupe 1.9 dCi, 2001
mikeyvl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- mikey_vl@yahoo.com
2001
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
test la o reprezentanta pt. a verifica ca toate sistemele sunt ok, mecanica, etc ...
This post has been edited by cj98czh: 18 Apr 2011, 07:53 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai daca doresti raspunsuri ... da si tu mai multe detalii (nu ar strica si niste poze) ... de nivel de echipare este, cum arata, ce istoric se cunoaste ... ce pret de achizitie, etc, etc, etc ... si in mod sigur primesti si sfaturi ..
Asta este? http://www.autovit.ro/renault-megane-C18406133.html This post has been edited by cj98czh: 11 Apr 2011, 23:08 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mikeyvl |
![]()
|
yep
![]() |
--------------------
renault
megane
- mikey_vl@yahoo.com
2001
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
nu este cumva a userului tzaga ?
|
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(mikeyvl @ 12 Apr 2011, 02:01) Prima impresie este ca minte cu consumul ... am acelasi motor ... circulam in acelasi oras .... aprox. aceeasi greutate a masinii .... mie imi ia cam 8% exclusiv in oras .... inafara ... intre 5-6,5 % .... depinde de talpa .... Ia seria de sasiu si du-te la reprezentanta ... vezi cati km a avut la ultima revizie intr-o reprezentanta + test CLIP sa vezi ca toate sistemele fuctioneaza si sunt in regula .... apoi du-te la un service si fa-i un test ... bucsi, amortizoare, etc ... sa vezi cum sta ... Masina este frumoasa si pare ingrijita ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mikeyvl |
![]()
|
Masina are niste probleme . pe timp ce creste viteza incepe sa vajaie rotile .. proprietaru mi-a zis ca e de la jenti ... da eu zic ca e de la rulmenti .. si alta chestie e ca suiera turbo si intra cam devreme ,pe la 2000 de turatii deja fluiera . ce parere ai ? si cam cat costa toate testele care le-ai mentionat?
This post has been edited by cj98czh: 12 Apr 2011, 11:17 |
--------------------
renault
megane
- mikey_vl@yahoo.com
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
Jante din alea am si eu pe setul de iarna si nu vajaie nimic ... cum spui tu ... rulmenti sau mai grav cutia ...
Testul CLIP (cel in care se vad toate sistemele electronice ... ABS, Airbag, etc) costa 50 ron ... istoricul masinii si prin bunavointa unui angajat renault este gratis ... cred ca ti-l dau daca faci testul CLIP .... pt. restul gaseste un mecanic de incredere, du-l la un test de drum ... si dupa aceea ridicata si vazut ce este pe acolo ... Suieratul turbinei ... este semn de oboseala ... si la mine suna ... dar abia perceptibil ... si tot de pe la 2000 rpm se aude ... dar repet nu tare ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mikeyvl |
![]()
|
deci turbina ar cam fi pe duca ? merita 3000 de euro?
|
--------------------
renault
megane
- mikey_vl@yahoo.com
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
Asta nu poate sa-ti spuna nimeni doar citind un post .... trebuie vazut, testat, etc .... pretul .... daca merita sau nu asta tu hotarasti ... dar eu nu as da nici un fel de bani pana nu as face ce ti-am scris mai sus .... asa daca nu sunt multumit pierd 100-150 ron testele ... daca iau o masina cu probleme ... pierd mult mai mult ...
This post has been edited by cj98czh: 12 Apr 2011, 11:45 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mikeyvl |
![]()
|
testele o sa le fac oricum .. am vorbit de acum 2 zile cu un mecanic sa o duc sa o bag pe tester si sa o duc la un service . dar dupa parerea mea 3000 de euro pentru 230 de mii de km si problemele care le are care m-ar putea duce din cate am inteles turbina la vreo 3-400 de euro si rulmentii la 100 de euro .
|
--------------------
renault
megane
- mikey_vl@yahoo.com
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
Rulmentii sunt in jur de 130 ron/bucata ..Ruville si SKF cam 200 ron/bucata ...
Repet ... turbo nu trebuie sa fie neaparat dus ... poate fi un furtun destrans si pierde presiune, intercooler fisurat etc .... trebuie vazut ... daca tu crezi ca poti sa intretii calumea o masina care are deja o vechime si niste km .... A mea are 150.000 km ... o am de la 84.000 km ... nu am avut nici o problema notabila cu ea ... conteaza mult la un sh cum a fost intretinut ... motorul duce mult si bine .... dar repet intretinut ... Du-te la mecanic si vezi ce verdict iti da ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mikeyvl |
![]()
|
urmeaza sa vedem
![]() |
--------------------
renault
megane
- mikey_vl@yahoo.com
2001
|
|
BluBear |
![]()
|
![]() nu... Group: Validating DaciaClub Posts: 662 Joined: 3 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Cu un coach n ai decat sa pierzi la bani!Trebuie doar sa ti placa, da i o tura pe transfagarasan sau cateva serpentine si o sa vezi ca o preferi mult mai mult decat orice alta masina ai putea sa ti iei la banii astia (inclusiv bmw draci laci).Tot ce ai nevoie e de buzunar adanc pt benzina, pt ca suge foarte mult (eu am motor de 1.6e si ma plang) si voie buna.
BAFTA! |
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 11:31 |