Filtru sport - gpl, Se poate monta ?
![]() ![]() ![]() |
Filtru sport - gpl, Se poate monta ?
adywin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Laguna
1995
|
|||
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
eu sincer ... nu recomand filtru sport pentru masinile noastre, am incercat o data anu trecut pe la sfarsitu verii, l-am dat jos deoarece tragea prea mult aer cald de la motor si era tot mai lenesa pe cum se incalzea motorul,iar pe la sfarsitu iernii anu asta, l-am pus din nou, am si incercat sa il conectez, cum s-ar zice, direct la teava, duda, sau cum vreti sa ii ziceti, prin care venea aer in cutia filtrului vechi, parca mergea la fel ca si cu filtru normal, dar sunetu a disparut ca l-am izolat sa traga aer doar din duda aia, deci nici macar sunet sportiv nu aveam, acum ca a venit caldura, din nou, trage mai greu afara din oras, in depasiri acolo simt eu cel putin... bine ... adevaru ii ca e si un filtru no name, poate cu un filtru k&n ar merge cat de cat, ce recomand si ce vreau sa imi iau si eu este filtru sport de la k&n care intra direct in cutia originala a filtrului, e undeva la 200 si ceva de lei, cu ala sigur ar trebui sa mearga bine, fiecare face cum vrea, dar nu-i o idee prea buna cu filtrele astea mai ieftine sa zic asa, am vazut ca sunt si facut special pentru laguna 1 pentru motoarele noastre, dar costa undeva la 900 de lei si mie mi se pare mult, nu stiu la tine daca se potriveste, o sa iti zica probabil alti colegi, ce vreau sa zic e ca oricum pe gaz pierzi din puterea motorului, daca ii mai pui si filtru sport, probabil ca o sa pierzi si mai mult...
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
lagunatnt |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 11 February 11 From: timisoara ![]() |
adywin,gaz am si eu pe ea dar nu are nicio treaba cu filtru de aer .deci cred ca se poate pune daca vrei .dar acum uitate si ce spune fascistu ,mai ales daca el a avut filtru sport .
|
--------------------
renault
laguna3
2008 ,1,5 DCI ,110 cp
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
eu am spus doar parerea mea, eu il am si acuma pus si nu is foarte multumit de el, la mine se simte o diferenta... dar diferenta asta e in rau... nu in bine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 04:16 |