Renault Kangoo - servodirectie, probleme servo kangoo
![]() ![]() ![]() |
Renault Kangoo - servodirectie, probleme servo kangoo
wsorry |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
1.5 dCi 2002
|
|||
mikail |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 November 06 ![]() |
Exista chiar aici in forum niste anunturi despre reparatia acestor pompe de servo-directie.In tot cazul costul este de 550 lei + pompa defecta din ce imi aduc eu aminte.
|
--------------------
Renault
5
1987 GTR
- B18CHZ
|
|
Opelino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 7 January 06 From: Bucuresti ![]() |
@wsorry la kangoo-ul meu model 2005, vasul lichidului de servodirectie se gaseste sub farul din stanga, deschizi capota si te uiti in jos pe langa far si ai sa vezi capacul vasului de lichid de servo.
Si eu m-am intrebat cum se umple acel vas ca de abia imi ajunge mana sa desfac busonul vasului... Lasa-mi mail-ul tau sa iti dau un manual al kangoo-ului in care mai gasesti una-alta. |
--------------------
Renault
Kangoo Expression 2
2005
- B-66-ZAR DCI - tractorasul economic!
|
|
wsorry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 March 11 ![]() |
Multumesc. Adresa de mail: wsorry2000@yahoo.com. Am gasit vasul ala, l-am deschis abia dupa ce am dat jos bateria, ca aveam de ales intra a da jos bateria sau a desface farul stang. Faza e ca am constatat ca vasul respectiv e plin, deci nu pierde lichid, insa nu imi dau seama ce ar mai putea fi. Pompa aia e actionata electric? Stie cineva pe unde poate fi o siguranta prin care se alimenteaza? sau vreun releu?
|
--------------------
Renault
Kangoo
1.5 dCi 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:56 |