Demontare bancheta cu tot cu spatar clio symbol
![]() ![]() ![]() |
Demontare bancheta cu tot cu spatar clio symbol
csiszer_robert |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
|
|||
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Bancheta se scoate foarte usor, se rabateaza (sezutul) prin tragere inspre bord si ridicare in momentul in care ajunge la 90 de grade. Spatarul nu stiu cum se scoate, cred ca trebuiesc desfacute balamalele, daca vrei doar sa o culci este destul de simplu are doua butoane in partea de sus care trebuiesc apasate, in momentul acela spatarul se poate culca in locul banchetei.
Sper ca ai inteles |
--------------------
.
.
.
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
lasi tetierele spate in jos apoi cînd rabați spătarul banchetei în unghi de cca 45 grd scoți tetierele, în pozitie normală tetierele lovesc în plafon dar dacă le înclini spre spate cînd sunt extrase aproape de tot s-ar putea sa îți iasă. spătarul banchetei nu se rabate orizontal total din cauza tetierelor (eu am 1,80 si scaunul e dat destul de in spate). Șezutul banchetei se scoate cel mai bine dacă sunt ai un ajutor, singur este cam dificil.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sezutul banchetei iese usor, eu l-am scos singur cand a trebuit sa car niste mobila. In zona balamalei sunt niste dopuri de plastic care ies impinse cu o surubelnita(usor si cu grija sa nu se rupa) apoi se rabateaza sezutul pe la 45 de grade si se trage in sus si iese.
Spatarul nu l-am scos si nu recomand sa fie scos. In pozitie rabatata este la acelasi nivel cu podeaua portbagajului si protejeaza firele electrice care intra la sonda de nivel a rezervorului. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
Stefan2011 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 March 11 ![]() |
buna, ma ajuta si pe mine cu niste indicatii cum sa scot sezutul la bancheta?ca am tot examinat dar degeaba
![]() |
--------------------
Reanult
Clio
1998 2
- sb 010666
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
se trage inspre fata, ridicand tot odata. in partea de jos fata, sunt 2 "lame" care intra in niste teci.
cand o montezi, o fixezi mai intai in acele teci si pe urma apesi pe partea din spate. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
Stefan2011 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 March 11 ![]() |
am reuusit! ms mult
![]() |
--------------------
Reanult
Clio
1998 2
- sb 010666
|
|
godric |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 October 12 ![]() |
Am nevoie de putin ajutor.
Am rabatat spatarul iar cele 2 butonase au rams apasate iar cand vreau sa o blochez in cele 2 cleme nu pot. Stie cineva care ar fi problema? |
--------------------
renault
clio symbol
2007 1.5dci
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare. Se potriveste spatarul de pe masina mea pe o solenza?
10 Mar 2014, 10:12: Am aflat, bancheta de symbol nu e compatibila. ![]() This post has been edited by UXE: 10 Mar 2014, 10:12 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
remier |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 July 11 ![]() |
Știe cineva cum se demontează spătarul banchetei din spate la renault symbol? Am de transportat ceva și trebuie sa scot nu doar șezulul ci și spatatul care doar rabatat tot "fura" cam 10 cm pe înălțime.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Megane 2
|
|
cristianmarin2212 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 April 18 ![]() |
QUOTE(remier @ 19 Aug 2021, 20:02) Știe cineva cum se demontează spătarul banchetei din spate la renault symbol? Am de transportat ceva și trebuie sa scot nu doar șezulul ci și spatatul care doar rabatat tot "fura" cam 10 cm pe înălțime. Salut, dupa ce scoti sezutul foarte simplu, ridicand de partea din spate catre fata (el este prins in 2 cleme fix in partea dinspre scaunele din fata, iar cand ajunge in pozitie verticala iese in sus), vei gasi 2 suruburi pe care le poti desface cu o cheie de 17. Sincer, e posibil ca suruburile sa fie in portbagaj (scoti mocheta aceea) sau sub canapeaua din spate.. nu mai stiu acum sigur unde este, dar le vei gasi usor. Spor ! |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.4 8v Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:03 |