Vopsire plastice interior
![]() ![]() ![]() |
Vopsire plastice interior
mitzunator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
vezi in topicul asta:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=53614&hl=cojesc Ca suntem o multime de pe sectiunea de megane 2 care am vopsit plastice prin interior. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
Multumesc pentru raspunsul prompt.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu as vrea sa-mi cromez/spreiez/vopsesc grilele din capota langa sigla renault dar nu am reusit sa le scot afara din capota inca. In prima poza asa aratau iar apoi am lipit un scotch argintiu dar a fost o greseala pt ca vara a crapat acel scoth din cauza temperaturii ridicate iar acum se vede oribil am zis ca as vrea sa le vopsesc.
Ce recomandati?? Attached thumbnail(s) 0.jpg ( Size: 24.6k ) Number of downloads: 1861 1.jpg ( Size: 57.48k ) Number of downloads: 2025 2.jpg ( Size: 51.61k ) Number of downloads: 2043 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca vrei sa vopsesti un plastic care nu a fost vopsit inainte trebuie sa-l tratezi cu o solutie care are rol de a face legatura intre vopsea si plastic.
Fara aceasta solutie vopseaua nu adera si in timp se cojeste de pe plastic. Solutia se numeste PRIMER pentru plastic si se gaseste la magazinele ce vand vopsea auto. Pentru grile din capota ti-am atasat o poza ca sa vezi cum sunt prinse. Unde este sageata ai un surub si unde este cerculet trebuie sa impingi pentru deblocare. Grila cromata se demonteaza si apoi poti sa treci la treaba. NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
espacern mersi mult chiar ca nu vazuse-m surubul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 21:06 |