mecanism reglare volan in lungime si profunzime
![]() ![]() ![]() |
mecanism reglare volan in lungime si profunzime
adysmeq13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2007
- b 22 wse
|
|||
georgerusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 29 December 10 From: iasi ![]() |
probabil trebuie uns pe undeva... daca nu face galagie cand invarti de el nu vad ce altceva ar putea fi
|
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
adysmeq13 |
![]()
|
nu se aude nimic decat la roti parca un zgomot metalic cand invart stanga-dreapta.nu stiu ce ar putea fi
|
--------------------
renault
megane
2007
- b 22 wse
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
daca se aude in bord sub volan ai probleme la ax. daca se aude spre exterior cand virezi dreapta sau stanga, si iti vireaza mai greu inseamna ca trebuie sa schimbi rulmentii de la amortizoare, ori flansele.
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
adysmeq13 |
![]()
|
se aude in exterior.dar eu nu am inteles de ce daca schimb pozitia volanului o perioada merge mai usor.chiar asta nu am mai intalnit
|
--------------------
renault
megane
2007
- b 22 wse
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
daca il slabesti volanul, misti de el sus-jos si pe adancime si il pui in aceeasi pozitie se misca greu ca la inceput ori mai bine?
trebuie sa verifici si coloana de directie si sa ungi tot ce e de uns. |
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
adysmeq13 |
![]()
|
deci daca il slabesc si il misc iar apoi il pun in aceeasi pozitie se misca usor apoi dupa maxim 10 minute sau la un viraj mai strans iar incepe sa se miste greu
23 Mar 2011, 20:16: nu a mai patit nimeni asa ceva? This post has been edited by adysmeq13: 23 Mar 2011, 20:16 |
--------------------
renault
megane
2007
- b 22 wse
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
In timp ce rotesti volanul stanga sau dreapta cineva sa puna mana pe arcul de la amortizor pe stanga si pe dreapta daca arcul vibreaza la rotirea volanului atunci trebuie schimbati rulmentii de la flansele de amortizor.
Succes Restul sunt povesti cu schimbatul pozitiei volanului. |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
adysmeq13 |
![]()
|
deci vb serios daca schimb pozitia merge mai usor crede-ma ca de cateva luni patesc asta.si daca sunt flansele aveti idee cat costa
|
--------------------
renault
megane
2007
- b 22 wse
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
in jur de 250 lei /set(rulment +flansa)
De regula se schimba numai rulmentul de sarcina care este pana in 100 lei /buc,fansa nu are ce sa uzeze la ea . |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
adysmeq13 |
![]()
|
ok ms dar pana la urma cu schimbatul pozitiei volanuui cum sta treaba.deci chiar nu mi se pare.sa fiu eu nebun?
![]() 24 Mar 2011, 17:33: ce ziceti baieti? ![]() This post has been edited by adysmeq13: 24 Mar 2011, 17:33 |
--------------------
renault
megane
2007
- b 22 wse
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Ba cam are. Pare de domeniul SF, dar eu am dat intr-o groapa, incat bilele s-au imprimat in calea de rulare a flansei stanga.Consecinta: la viraje pocnituri si vibratii. La demontare, am sters calea de rulare si se vad punctiform pozitiile bilelor in momentul respectiv. Incredibil, dar adevarat.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:24 |