curge ulei pe la termoplot, cine s-a mai lovit de asta
![]() ![]() ![]() |
curge ulei pe la termoplot, cine s-a mai lovit de asta
aseldmi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- ar 06 mfo
2002
|
|||
George GDV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 3 February 10 ![]() |
desfa filtrul de ulei,si vezi ca poti sa mai strangicorpul acela(nu mai stiu exact ce dimensiune la cheie este,parca 17)
|
--------------------
Renault
laguna
2002 1.9dci 88kw INITIALE
|
|
aseldmi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.223 Joined: 15 March 09 From: ARAD ![]() |
l-am strans, da degeaba,..... ma dispera tot ulei am sub masina,
|
--------------------
renault
laguna 2
- ar 06 mfo
2002
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
Da filtrul de ulei jos si cu o cheie de 27 inelara cotita desfa piulita care il tine.
E un inel de cauciuc sub el . Ala era ciupit si la mine. Am cumparat unul identic ca si dimensiuni ca se gaseste la magazine care se ocupa cu inele de cauciuc si de astea. 3 lei a costat. |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
- BH 70 DON
2005
|
|
aseldmi |
![]()
|
l-am desfacut si am rezolvat problema, am schimbat garnitura aia, se potriveste de la filtru de motorina si acuma nu mai curge, va multumesc pt sfaturi
|
--------------------
renault
laguna 2
- ar 06 mfo
2002
|
|
ionica.ardelean |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 25 May 10 From: Baia Mare ![]() |
salut
puteti sa ma ajutati cu un sfat?la mine epuratorul de ulei are joc la partea ce intra in blocul motor(e foarte subtire in perete gaura aia in care intra) stiti cumva o metoda de rezolvare?multumesc(dati un pm daca stiti ceva) drumuri bune |
--------------------
renault
Laguna 3 hatchback
2011, 1.5 diesel, 110 cp
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
cand ai facut schimbul de ulei + filtru - filtrul nu a venit cu o garnitura noua? (asa ar fi trebuit, se inlocuieste mereu)
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
aseldmi |
![]()
|
vine garnitura cu filtru , dar curgea pe la termoplot(corpul pe care se pune filtrul)curge la imbinarea termoplotului cu blocumotor. si acolo are o garnitura la fel
|
--------------------
renault
laguna 2
- ar 06 mfo
2002
|
|
Florin800 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
la ultima inspectie am observat si eu ceva ulei prospat sub termoplot. Cei care au inlocuit garnitura de la imbinarea cu blocul, cam ce dimensiune are? Este la fel ca cea de pe filtrul de ulei? Multumesc! This post has been edited by Florin800: 17 May 2011, 21:12 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003, Break, 1.9 dCi, 120CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 23:19 |