Intrebari megane 1,9dci + intretinere
![]() ![]() ![]() |
Intrebari megane 1,9dci + intretinere
radugen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
megane1 1.9 dci
a
2003
- a
|
|||
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Cred ca mai multe raspunsuri poti primi in aria dedicata megane 2.
La prima intrebare poti linistit (daca nu ai umblat cu masina) sa verifici sistemul de franare si trenul de rulare, instalatia electrica :-@ Si iti recomand un mecanic bun dar nu reprezentanta (doar daca nu ai ce face cu banii!) Poate iti iei niste jenti din dezmembrari la un pret decent. This post has been edited by Mrija: 6 Mar 2011, 18:59 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred totusi ca el are Megane 1 Phase 2 chiar daca este din 2003, adica ultima sarja de M1 ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
radugen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 April 09 ![]() |
@Mrija
daca omul se ocupa cu renaulturi in principal chiar m-ar interesa mai mult decat sa merg la reprezenanta. @cj98czh nu mai stiu exact unde m-am uitat dar stiu ca ajunsesem si eu la aceeasi concluzie... daca imi zici tu dupa ce criteriu imi pot da seama daca e sau nu ultima sarja, cu cea mai mare placere o sa comunic rezultatul. |
--------------------
megane1 1.9 dci
a
2003
- a
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
E 2003, ultimul an de fabricatie Megane 1. Am vazut 2003 credeam ca e M2 :\
Intreaba si tu in stanga si in dreapta pe cine stii sau cunosti daca nu iti pot recomanda un mecanic/service de care sunt ei multumiti. Aduni 6-7 pareri despre acelasi mecanic/service si le faci o vizita. Altcum nu stiu ^^ |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 19:09 |