blocare usi, anomalie
![]() ![]() ![]() |
blocare usi, anomalie
jamaica |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 22 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna ||
2003
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
cand o usa e deschisa sau intredeschisa nu se vor inchide centralizat celelate....cel putin asa e la mine
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
jamaica |
![]()
|
la mine se inchid. ce o avea?doar pe cea de la sofer nu o accepta deschida,atunci functioneaza normal.exista vreun releu pentru usi? siguranta am verificat`o.
This post has been edited by jamaica: 4 Mar 2011, 14:44 |
--------------------
Renault
Laguna ||
2003
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
vezi ca problema e simpla. masina "nu vede" usa deschisa. si de asta ti le inchide. cand ai usa deschisa verifica in bord daca arata si martoul usa deschisa. vei vedea ca nu arata. toata smecheria e de la becul din usa(cel in 2 culori rosu si alb). eu am pus leduri albe acolo si se vede si mai fain daca nu da becul de tot afara si vei vedea ca merge.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Salut
Cand nu e inchisa o usa ( exceptand sofer), nu se aprind avariile (prin asta te avertizeaza) , dar se inchid usile toate ( inclusiv cea deschisa, cand ai inchis-o, ramane inchisa) Daca nu e inchisa cea de la sofer, nu se inchide , incearca sa se blocheze, dar se deblocheaza instantaneu |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Radocanu are dreptate.......
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
jamaica |
![]()
|
inseamna ca e bine ....dar nu`i problema de la becuri ,ca deja aveam leduri si in bord pe ecran arata normal,usa deschisa-inchisa .Problema e ca o usa pe spate nu mai vrea sa mi se inchida ,am desfacut broasca sa vad daca e rupta piesa aia care au toti probleme si e ok ,motorasul la fel.ce as mai putea verifica?
This post has been edited by jamaica: 4 Mar 2011, 17:45 |
--------------------
Renault
Laguna ||
2003
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
si la mine daca am deschise portierele pe fata nu mi se blocheaza,insa daca sunt cele de pe spate le blochez fara nici o problema.la fel si portbagajul,daca e deschis si blochez portierele, mi se incuie,inclusiv hayonul,dupa care doar il izbesc si plec linistit stiind ca s-a inchis.oare ce sa verific si eu?inainte nu mi se bloca daca era ceva deschis
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 08:49 |