Martor semnalizare
![]() ![]() ![]() |
Martor semnalizare
Dragunov |
![]()
|
||
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2003
- BH-85-ARC
|
|||
claur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 May 10 ![]() |
cel mai probabil lampa stanga spate nu are masa! verifica mufa sa nu fie oxidata si sa faca bine contact
|
--------------------
Renault
koleos I
2011 , 2.0 dci 4x4 150 cp euro 5
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
Am reusit sa desfac stopul, intradevar acolo la mufa aia se vedeu urmele unui scurt sau ceva de genu, adica erau innegriti pinii respectivi si plasticul putin topit ! Am curat si am montat inapoi stopul, acuma merg sa dau o tura sa vad daca mai apare problema !
This post has been edited by Dragunov: 15 Mar 2011, 14:49 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2003
- BH-85-ARC
|
|
claur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 May 10 ![]() |
da, alea de plastic sunt. le desfaci si iese stopul cu tot.Acolo ai acces la mufa! vezi sa fie masa ( minus ) si ar trebui sa mearga(in cazul in care nu este vreun scurt circuit mai complicat)
daca mufa pare prajita atunci ceva s-a intamplat pe acolo...poate montura in care sunt prinse becurile e defecta , sau mufa...etc This post has been edited by claur: 15 Mar 2011, 14:52 |
--------------------
Renault
koleos I
2011 , 2.0 dci 4x4 150 cp euro 5
|
|
Dragunov |
![]()
|
Acerleasi simptome! O sa il mai desfac odata acuma sa ma uit mai bine, dar cred ca trebuie sa inlocuiesc ceva pe acolo ! Ms mult de raspuns !
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2003
- BH-85-ARC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 21:21 |