Cu cine sa vad masini second, cu cine sa merg sa testez masini second
![]() ![]() ![]() |
Cu cine sa vad masini second, cu cine sa merg sa testez masini second
puidesomn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 February 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
poate ca generalizez acum, dar eu unul prin sofer profesionist inteleg o persoana cu cateva clase care habar nu are de mecanica sau ce are sub capota!! si am lucrat cu niste "soferi". citeste mai intai topicul asta http://www.reno.ro/Achizitionare-Megane2-t204661.html si formeaza-ti macar o parere despre ce vrei sa cumperi, ca daca esti genul de persoana care vrea renault vw skoda ford etc diesel sau benzina indiferent de nivelul de echipare si mai esti si pretentios la pete, zgarieturi o sa fie foarte greu sa te poti hotari chiar daca iti spune cineva ca e buna masina si fara a cadea si in extrema cealalta sa iei o masina doar pentru ca iti spune cineva ca e ok, dar tie sa-ti ridice semne de intrebare.
|
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine te duci, vezi masinile, o alegi pe cea care iti place si mergi la un service s-o verifice. Te costa 80-150 o testare serioasa. Nimeni nu cred ca o sa alerge cu tine si mai ales sa-si puna pielea in bat daca iti iei un harb..... Masinile Sh sunt loterie, dar poti gasi masini bune si aici pe forum, vezi ce probleme au avut,etc.
Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
puidesomn.. tu n-ai prieteni? eventual prieteni care sa aiba idee ce inseamna o masina second hand?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Sa ne spui de unde esti. Poate gasesti un coleg forumist sa te ajute. Au mai fost cazuri
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
puidesomn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 February 11 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, mahmann, e foarte util topicul ala, baiatul ala avea exact problema mea.
Prietenii mei care au masina conduc de un an - doi deci nu cred ca ma pot baza pe cunostinele lor la cumpararea unei masini. Desi, dupa cate am citit in celalalt topic, mi-ar putea fi de folos si ei. Deocamdata nu am incredere sa ma urc singur la volan ca n-am condus de cand mi-am luat carnetul... asa ca vreau sa gasesc un instructor si sa mai fac cateva ore ca sa nu va pun in pericol cand o sa am masina ![]() Eu ma documentez de cateva saptamani despre cumpararea masinilor sh, mi-am stabilit bugetul la 5000 de euro, m-am hotarat la benzinare si am o lista de vreo 4 masini care imi plac: opel corsa c, dacia sandero sau renault clio hatchback. Cel mai mult mi-ar place o corsa d (nu ma omorati ca e de la concurenta ![]() Am fost prin Vitan si mi s-a parut horror... numai smecherasi care isi cosmetizau masinile. Asa ca voi incerca sa evit samsarii, sper sa gasesc prin anunturi o masina de la primul ei proprietar. Va mai povestesc cum merg cautarile... Multam la toti care au raspuns ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:41 |