Garantie transmisibila?
![]() ![]() ![]() |
Garantie transmisibila?
mariusscout |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Da, in principiu toate garantiile sunt transmise la vanzarea autoturismului, daca sunt respectate conditile de intretinere/exploatare in perioada de garantie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
toate garantiile sunt transmisibile. acum, ce intelegi cu prin garantie la caroserie? aia anti coroziune? ca daca e din 2007 altceva nu prea mai e garantat pe ea
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poate are garantia extinsa
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 5 Feb 2011, 20:55) toate garantiile sunt transmisibile. acum, ce intelegi cu prin garantie la caroserie? aia anti coroziune? ca daca e din 2007 altceva nu prea mai e garantat pe ea Da ... am vandut anul trecut un Logan din 2007 si mi-a venit scrisoare acasa dupa ce l-am vandut cum ca sa ma duc la Dacia sa puna ceara in praguri. Am sunat la ei si-am intrebat ce si cum si mi-a zis ca sa dau scrisoarea noului proprietar ca sa faca el operatiunea si bineinteles garantia la caroserie se mentine. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am un prieten care a dus Logan-ul luat la mana a doua sa-i repare niste rugina aparuta pe langa busonul de alimentare cu benzina.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
ok mersi
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:33 |