Ce este piesa asta, de sub bara fata
![]() ![]() ![]() |
Ce este piesa asta, de sub bara fata
soare_body |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 468 Joined: 10 July 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Authentique
|
|||
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Nu e o clema de la scutul de protectie? si mie imi arata asa dupa ce am lovit bara fata, la deformare, una din clemele ce stateau pe interior a ajuns pe exterior.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
soare_body |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 468 Joined: 10 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta incerc sa aflu, daca este ceva de genul unei cleme care defapt trebuie sa stea inauntru si mi-a iesit mie. Si daca da, daca o pot baga inapoi cu mana, de capul meu.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Authentique
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Cel mai sigur e sa dai bara jos, asa vezi clar ce e acolo. Mai ales ca nu e o operatiune asa dificila.
|
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
soare_body |
![]()
|
Of, daca nu am mai facut nicio data operatiunea asta, s-ar putea sa nu fie asa simplu cum spui, poate totusi stie cineva ce e cu piesa asta, daca nu, o sa vad..ce sa fac. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Authentique
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Pai dai cu mana pe acolo, daca face corp comun cu scutul din spate, atunci fie il lasi asa cum e, fie dai bara jos si il pui la loc. Oricum de fortat la loc nu prea poti, risti sa il rupi.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
soare_body |
![]()
|
Ok, o sa vad ce e pe acolo. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Authentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:59 |