problema tambur dreapta spate
![]() ![]() ![]() |
problema tambur dreapta spate
jordyy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 14 November 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
RENO
MEGANE
2011
- TM03JRD
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Stai linistit ca poti sa mergi si cu roata prinsa in 3 prezoane.....pana SCHIMBI tamburul cu altul!
Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
poate poti sa iti faca cineva un nou filet sau daca vrei mergi in 3 pana faci rost de alt tambur
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
jordyy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 14 November 09 From: Timisoara ![]() |
Se potriveste oare tamburu si rulmenti de logan la megane ?
|
--------------------
RENO
MEGANE
2011
- TM03JRD
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Rulmentul da.
Tamburul nu. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
CosTy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 26 November 08 ![]() |
stai linistit am patit si eu la fel la taburul stanga spate si merge in 3 prezone de un an nu am nici-o treaba nu o sa sara de acolo
|
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Intr-adevar, nu o sa sara de acolo, doar roata se poate sa sara, iar in caz de ITP sau duba RAR in trafic, by bye talon...tambur de la dezmembrari si atentie la tarabele unde va duceti sa schimbati rotile la masina...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
alinemy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 February 10 ![]() |
salut.aceeasi problema am patit si eu saptamana trecuta.vreau sa te intreb jordyy ce ai facut ti ai rezolvat problema?cam cat ar costa un tambur la dezmembrari?
|
--------------------
renault
megane
1996 megane RXE 1.6,1996, 16v
|
|
tykazs |
![]()
|
Aurel Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu va jucati cu mersul in 3 prezoane! M-am bazat si eu zicala asta si am patit-o destul de nasol insa din fericire fara pagube! Tot din cauza unui filet macinat de pe taburul stanga spate, am mers cu gandul ca o sa tina pana am sa rezolv problema si am avut neplacuta surpriza sa imi sara roata in mers...bine ca mergeam cu vinteza mica (in localitate) si drumul nu era foarte circulat pt a se produce vreun accident din cauza rotii mele care o luase de nebuma pe asfalt... asa ca, nici nu stiti cand o sa cada fara simptome! ca o solutie pana rezolvati cu alt tambur, prindeti roata de tambur cu un surub lung care sa treaca prin tambur si o piulita prinsa pe interiorul tamburului. Problema e ca trebue desfacut tamburul si repus inapoi desfacand piulita mare din centru... atenite la siguranta antidesfiletare in mers...
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
Hatchback 1996
- NT07BHH
|
|
jordyy |
![]()
|
Eu am circulat cam 5 luni asa si nici o problema multumesc lu Dumnezeu in rest am cumparat un tambur de la dezmembrari cu 120 ron cu tot cu rulmenti si l-am inlocuit pe cel vechi
|
--------------------
RENO
MEGANE
2011
- TM03JRD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:51 |